Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Miért ilyen drágák a kinezioló...

Miért ilyen drágák a kineziológusok?

Figyelt kérdés
kb 10000egy alkalom a kineziológusoknál átlagban. d emi került benne ilyen sokba? hozzáteszem szeretem ezt az ágat,én is járok csak a háttere is érdekel:))
2011. júl. 20. 19:03
1 2
 11/12 anonim válasza:

Csak a magam nevében tudok beszélni, hogy miért kérek aránylag magas összeget a kineziológiai oldásokért:

a kineziológiai alapképzésem 600.000 Ft-ba került (2,5 év).

Ehhez az egészségügyi alapmodul 60.000, vizsga 24.000, természetgyógyászati alapmodul 90.000, vizsga 24.000, kötelező életmód tábor 60.000.

Itt vannak továbbá a kineziológiai továbbképzések, kb. 5 speciális, egyenként 15.000 Ft-os tanfolyam, a felsőbb szintű tanfolyam jelenleg 69.000 Ft volt, és most jön egy 80.000 Ft-os.

Ez így most kb. 1.080.000 Ft (nem számolok pontosan)

Ehhez jön hozzá a több Reiki tanfolyam, ami vitathatatlanul segíti a kliensre való jobb ráhangolódási képességet, a fülakupunktúrás addiktológus tanfolyam és vizsga szintén 100.000-ért, ami megint csak szinte nélkülözhetetlen extra tudást adott, és a megszámlálhatatlanul sok pszichológiai jellegű könyv, amit saját magam és a hozzám fordulók épülésére vettem meg és olvastam el.

Ide jön a családállítás tanfolyam is, aminek mind a tudásanyaga, mind maga a módszer nagyon sokat változtat és segít a munkámon, ebből eddig kb. 160 órát jártam, jelenleg kb. 240.000 Ft-om ment rá.

Tehát nagyjából 1.500.000 Ft-nál tartok. Minden fillér megérte, gyönyörű szakma, és hatalmas tudás.

Sokan vannak, akik nálam olcsóbban dolgoznak, és tiszteletben tartom a döntésüket. Vagy nem költöttek ennyit a szakmai felkészültségükre (elvileg 3 tanfolyam elvégzése után már kineziológus vizsgát lehet tenni, még rosszabb, hogy sokan 1-2 tanfolyam elvégzése után kineziológusnak hívják magukat!!!), vagy pedig nem értékelik elég nagyra a munkájukat.

Nagyra becsült oktatóm mondta, hogy ha azzal a tudással segítesz, amiért te is fizettél, akkor kérj érte pénzt. Ha majd olyan tudást kapsz, amivel egy érintéseddel meg tudod gyógyítani a hozzád fordulót, azt már add ingyen. Én még nem tudok így gyógyítani...

2012. máj. 17. 10:11
 12/12 anonim ***** válasza:

11-esnek

10-15 kineziológust (magyart és külföldit) személyesen és/vagy írásban megkérdeztem, hogy vállalja-e a születésem időpontjának meghatározását. nagyjából mind más választ adott, a feladatot SENKI nem vállalta. meggyőződésem, hogy amennyiben a módszer működne, egy gyakorlott kineziológusnak ez a feladat kb. 2 perc lenne.

erre valamilyen vélemény?

köszönöm

2023. jan. 26. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!