Miért ilyen drágák a kineziológusok?
ebben a piaci értékben lehet valami. de már hallottam azt is pár napja hogy azért is kell ennyit mert jobban megbecsülöd a dolgot ha sokba kerül és ebbe is lehet valami.
azt nem irom le bocsi hogy mi miatt járok, az magán jellegü.
ami tuti,ezerszer inkább alternativ gyogyászat mint orvosok.:)
mellékelten csak értelmes válaszokra vagyok kiváncsi,az ilyen mert hülye vagy meg mert divat meg egyéb "hozzáértö" okosságokra nem vagyok kiváncsi.nem ez volt a kérdés.köszöntem
Én is 10et fizettem eddig ,de mindig segített.
Bár miota szűk a pénztárcám azóta a bach-virágterápiát alkalmazom.
Naggyon tutti!! :-)
hallottam olyat is aki 3500ért csinálja de az benn van pesten nekem oda macerásabb eljutni meg szimpi az enyém nagyon.
a virágterápia miből áll?azon kivül hogy mindenféle olajak,cseppek vannak. azt is csinál az enyém.egyszer kaptam is valami olajat kezelés közben.
az nem kerül annyiba? mert ha már szükösen leszek és jo az is akkor lehet én is kiprobálnám:)
majd megkérdezem töle csak még egy honap mire megyek.
Amíg van hülye aki kifizet ezért ennyit, addig ennyibe fog kerülni.
Egyik legtipikusabb rakománykultusz-tudomány (összevissza használják a tudományos kifejezéseket minden logika és összefüggés nélkül, ezzel a laikusban a felsőbb tudás birtokosaként jelennek meg)
fu de nagyon értelmes hozzászolás....
csak egy a bibi hogy tényleg használ. legalábbis nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!