Iszonyatosan megfájdult a torkom ma estére. Alig tudok nyelni, beszélni. Használnak ezek a torokfertőtlenítő tabletták valamit, vagy csak a pénztárcám lesz könnyebb? Elég drágák. Nektek melyik vált be?
Figyelt kérdés
Sós vízzel, szódabikarbónás oldattal is lehet öblögetni, úgy hallottam. Vélemények?2011. jan. 30. 22:08
1/7 anonim válasza:
Nekem Strepszilsz plusz szokott hasznalni amikor faj a torkom mert tartalmaz lidokaint(erzestelenito)
2/7 anonim válasza:
Kamilla teát próbáltad már? Nekem az a legjobb.
-Egy gyógyszerész-.
3/7 anonim válasza:
Igen sósvíz,citromlé, erőspaprika esetleg erős pálinka, ezekkel kell gargalizáni.Ilyenkor én orrcseppet is szoktam használni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Most csak a sós víz elérhető, vagy a szódabikarbónás oldat, más nincs itthon. Illetve egy Glykosept oldatot találtam a gyógyszerek között, az is ilyesmire való, nem? (A gyógyszerészt kérdezem elsősorban.)
Érdekelne még a Tantum Verde spray hatásossága, mert azt a torokra lehet fújni egyenesen. Az is jó fájdalomcsillapító?
2011. jan. 30. 22:32
5/7 anonim válasza:
Igen az oldat is arra való.Nem járt le a szavatossága?
6/7 anonim válasza:
A Glykosept is jó torokgyulladásra, a Tantum verde spray is sok betegnek hatékony megoldás. DE én még mindig ugyanazt fújom: kamilla tea! Próbáld meg. Olcsó is és nagyon jó gyulladáscsökkentő.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, veszek holnap kamillát, a múltkor mindet felhasználtam.Meleg teának is jó, de mivel ma nem volt itthon, kakukkfű teát ittam. Egy leheletnyit segített. A Glykosept jó még 2013-ig, nem régi.De a munkahelyemen nem tudok gargalizálni, oda csak kell valami gyors fájdalomcsillapító, spray vagy szopogatós torokfertőtlenítő.
2011. jan. 30. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!