Szerintetek milyen alternatív gyógymódok lehetségesek az epilepsziára?
Az én lányom is epilepsziás már több,mint 10 éve.
Sok-sok orvosnál jártunk,terápiát nem tudnak ajánlani,a tüneteket is,csak orvosságokkal próbálják "eltüntetni",de nem sok sikerrel.A mellékhatások igen szembe ötlőek,de erre,csak széttárják a kezüket,mint arra is,hogy a gyógyszerek ellenére is vannak nagy rohamok....
Én mindenkit bátorítanék arra,hogy keressen más megoldást,mert a betegség nagy tanító.Sokáig tehetetlennek érzetem magam,és utáltam,hogy hiába mentünk reménykedve újabb és újabb helyekre,be kellett látnom,hogy addig nem történik meg a gyógyulás,míg belülről nem indul meg a változás.
A lányom pl nagyon örülne,ha meglehetne operálni,és ezzel letudná a betegséget,de az Övé nem olyan fajta amin segíthetne az operáció.
Azt látom,hogy amikor sok feszültséget teremt maga körül,akkor egyszer csak jön egy roham....túl komolyan veszi az életet,nem kalandként kezeli a történéseket,hanem tragédiaként-gondként.Ez egy nagyon erős elfojtás ,amit ki kell adnia magából,de nem meri máshogy kiadni,így jönnek a rohamok.Sérelem,harag-elfojtás.Rángatózik,mert nem tud másként kijönni ez az elfojtás....ha ezt megérti,és más életminőségben éli az életét, elmúlik a tünet,magyarán meggyógyul.Azt hiszem,hogy kezdi ezt Ő is érteni,és ez az igazi haladás.
Sok sikert kívánok a gyógyulás rögös útján,ha volna valami kérdés szívesen válaszolok akár privátban is.
u i:így utólag már nem bánom ezt az egész betegséget,nem hiába volt a sok szenvedés,mert sokat tanultunk általa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!