Szerintetek milyen alternatív gyógymódok lehetségesek az epilepsziára?
Igen, érdekelne a mágnesterápia, bár úgy tudom, neurológiai panaszokra nem annyira jó, de azért egy bővebb tájékoztatót szívesen elfogadnék.
Utánanéztem a varga féle gombának is, abban is látok lehetőséget.
Azért ez így elég tág fogalom. Milyen epilepszia típus?
Szerintem az orvos által előírt terápiába kéne több hitet fektetni. Az alternatív gyógymódok hívei felé pedig az a kérdést szeretném intézni, hogy milyen vizsgálatokkal, tanulmányokkal tudják alátámasztani az általuk állítottakat?
Mert anélkül elég hiteltelen az ilyen módon végzett "kezelés".
végzős orvostanhallgató
Kedves végzős orvostanhallgató!
Teljesen megértelek, de ha gyerekkorod óta epilepsziás lennél, és már jártál volna fűnél fánál, mert ha 5 orvosom nem volt, akkor egy se, nagyon kevés olyan egymást követő hónap volt, amikor ne lettek volna rosszullétek, amiben az a pozitív, hogy csak éjszakaiak voltak.
Most a műtétet ajánlották, amitől elsírtam magam. Úgy gondolom, hogy ha kicsit utána nézek más dolgoknak is , akkor abban még nincs semmi.
Szerintem szerezz egy kis tapasztalatot, mert más az elmélet, mint a valóság. Tapasztalatból mondom, hogy az igazi tanulás csak a diplomaosztó után következik.
jaj, én nem a gombára gondoltam, hanem a Gyógymódra :P
Kedves orvostanos!
Sokan inkább fordulnak alternatív megoldáshoz, semmint a sok sz@rt szedjék. Úgy tudom a vérhigítókba patkányméreg van, mert ugyan az a hatóanyag. A patkány megzabálja a mérget és belső vérzésben meghal.
A kórházba szétvízhajtózzák az embereket, gyakran ok nélkül.
Egy temetkezési vállalkozótól hallottuk, hogy nyáron, amikor az orvosok szabadságra mennek, lényegesen vissza esik a forgalma, mint az év többi részében, mert nincs orvos, aki eltegye láb alól a beteget.
Nem mondom, kelletek, hogy megállapítsátok a betegséget (bár ennek is van pontosabb, jobb módja, mint amit az orvosok művelnek, lásd a Hévízi vak nő, aki talpról, minden előzetes faggatózás nélkül pontos kórképet mond), de olyan sok a kontár, hogy inkább az ember önmaga keres "kuruzslót".
Szóval inkább ne tanácsolj semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!