Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Röviden nekem nyáron koponyaal...

Röviden nekem nyáron koponyaalapi törésem volt, azt mondták amikor kijöttem hogy hajlamos lehetek az epilepsziára. Szerintetek igy fél év után mennyire veszélyes ez és mennyire valószínű hogy ez kijön rajtam?

Figyelt kérdés
az orvosok egy évet mondtak hogy addig ne menjek szórakozóhelyekre ahol villogó fények vannak mert ez előidézheti.
2010. febr. 12. 22:11
 1/7 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
Nem kell aggódnod. Megúsztad.
2010. febr. 12. 22:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted már mehetek szórakozóhelyekre?
2010. febr. 12. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
16%

Ja az orvosok csak viccből mondták és a koponyaalapi törés is csak kamu volt.

MARHAAAAAA, az egészségedet teszed kockára. Annyira fontos a diszkó??

2010. febr. 12. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Leestem egy buszról, tíz évig jelentkezett ez az enyhe epilepsziás tünet. Ki kell bírnod, ne menj ilyen helyre, nagyon megbánod. Én sajnos megtettem.
2010. febr. 12. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne menjél szórakozni, légyszíves tartsd be az orvosok utasításid mint hogy egy életre epilepsziás legyél. Inkább egy félév türelem,mint a másik verzió.
2010. febr. 12. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A bátyámnak is koponyaalapi törése volt. Nála például alkohol ( már minimális is) váltotta ki az epilepsziát. Igaz, szórakozóhelyekre előtte sem járt, tehát azt nem tudom, a villogó fényekre hogyan reagált volna.

Hallgass a dokira, hogy teljesen felépülj!

2010. febr. 13. 07:31
 7/7 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok, aki szerint megúsztad. Persze hogy nem akarok rosszat neked, ha nem nagy teher, tartsd be amit mondanak. Mellesleg fogalma sincs senkinek, hogy mi okozza az epilepsziát és sok más agyi zavart. Azt kell mérlegelni, hogy a kis kockázat hogy viszonyul ahhoz, hogy esetleg betegségtudatból eredő depressziód lesz, ha nem jársz szórakozni. Az a lényeg, hogy légy vidám, élj teljes értékű életet!
2010. febr. 13. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!