Ötletek, hogyan lehet kigyógyulni a rákból? (Sem a kemó, sem a sugár nem jött be, és erősen előrehaladott állapotról van szó.
Lackó
Először is nem cella hanem sejt.
Másodszor ha tényleg olyan jó szer lenne a citrom akkor már minden daganatot azzal kezelnének. Szerinted nem érné meg az egészségbiztosítóknak egy ilyen olcsó kezelés a drága kemoterápia helyett. Szóval kicsit sántít az érvelésed.
Ráadásul a sok C vitamin -és ezt kutatás igazolja- rontja a kemoterápia hatékonyságát mert nem csak az egészéges , hanem a daganatos sejteket is védi a szer hatásával szemben.
Elnézést ! Én kettő lehetőséget ajánlottam jó szivvel.A döntés az Ön kezében van .De ha már felhozta az endoderma , ectoderma ,és mesoderma kifejezéseket akkor a következő :Fogamzást követően két kisebbszerü képlet alakul ki:-amnionhólyag,melyek között létrejön a 2 rétegü-belső csiralemez:endoderma-szikhólyag-külső csiralemez.-ectoderma,embriópajzs mely az embrió felépitésében vesz részt.-Gastrulation/mesoderma kialakulása,szervtelepek megjelenése,differenciálódásának megkezdése az ectoderma sejtjei szaporodnak,benyomulnak a 2 csiralemez közé,kialakitva a 3.-középső csiralemezt:mesoderma
A csiralemezekben megjelennek a szervtelepek/2.hó/A csiralemezek meggörbülnek,záródnak ,igy kialakul az embrióhenger.Az endoderma záródása hozza létre a bélcsövet....stb.Bonyolultnak tünik igaz , de talán itt értett valmit félre , mivel az ujmedicina beszél a szervatlaszról!Igaz az élet egyik mottója:TÜRELEM és KITARTÁS!Ugy sajnálom , hogy nem segithettem de valahol a kulcs itt van elásva!Teljes felépülést kivánok !Ircsi
"Semmi sem lehetetlen!!!
ELőször is fontos a belső béke. Nem szabad stresszelni, a betegségek 80%-át lelki probléma okozza (csak olvastam). Tehát találd meg a belső harmóniát, sokat legyél a friss levegőn. Az erős inmunrendszer legyőzi a külömböző betegségeket, a rákot. Erősítsd azt! Egyél sok gyümölcsöt, mozogj sokat, legyél eleget a friss levegőn.
"
Az elsővel tökéletesen egyet értek! Nagyon fontos az, hogy mennyire éled nyugodtan az életed! Szurkolok neked hogy meggyógyulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!