Ötletek, hogyan lehet kigyógyulni a rákból? (Sem a kemó, sem a sugár nem jött be, és erősen előrehaladott állapotról van szó.
Semmi sem lehetetlen!!!
ELőször is fontos a belső béke. Nem szabad stresszelni, a betegségek 80%-át lelki probléma okozza (csak olvastam). Tehát találd meg a belső harmóniát, sokat legyél a friss levegőn. Az erős inmunrendszer legyőzi a külömböző betegségeket, a rákot. Erősítsd azt! Egyél sok gyümölcsöt, mozogj sokat, legyél eleget a friss levegőn.
Van egy CoD nevezetű tea vagy mi, arról jókat hallottam a rákkal kapcsolatos eredményeket illetően.
Kedves rákos beteg(előttem kettővel)!
Felettébb érdekes hozzáállásod van...
Leírásod alapján tudsz valami nagyon jó módszert, de ezt nem vagy hajlandó elmondani, csak egy szintén beteg embernek. Ne hogy véletlen valaki elolvassa, és ha megbetegszik, akkor egyből tudja mit kell tennie, vagy ha megtudja egy barátjáról, rokonáról, hogy megbetegedett, akkor tudjon tanácsot adni.
Én meg ez alapján a hozzáállás alapján kérdőjelezem meg, hogy te beteg vagy.....
Nagyon fontos a testmozgás, hogy ugyanúgy járjon emberek közé, megakarjon gyógyulni és ajánlott a sok káposzta és cékla fogyasztása, meg persze minél több zöldség, gyümölcs.
Félve írom le ,hiszen M.o.-on illegális, de külföldön, ha nem is a rák kigyógyításában, de visszafogásában jó eredményeket értek el Marijuana-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!