Hogyan érjek el 30-40 órás alvást?
Figyelt kérdés
Amikor házibuliba vagyok és 26-27 óráig nem alszok utána tudok 31-35 órát is aludni, amit imádok. Van e valami szer, vagy módszer amivel ilyen hosszú időn keresztül tudok aludni?2010. dec. 14. 14:34
1/9 anonim válasza:
Gratulálunk! Ön elnyerte a 2010es év ki bässza a legjobban tönkre a szervezetét verseny 1. helyezését, az ezzel járó zsilettpengét és akasztókötelet 8 munkanapon belül postázzuk.
2/9 anonim válasza:
lenne pár ötletem, de könnyen mindörökké alvásba fordulhat a dolog, úgyhogy inkább hallgatok...
3/9 A kérdező kommentje:
jó köszi nemazt kérdeztem, hogy hogyöljem meg magam mert arra lenne pár ötletem...>.>
2010. dec. 14. 14:44
4/9 Tinker Bell válasza:
Ne haragudj, de te mivel foglalkozol, hogy simán végig szeretnél aludni 2 napot?!
Egyébként meg tényleg nem tesz jót a szervezetednek és elég erős altató kell hozzá, ami tekintve ez előtte történteket simán megölhet. Mert gondolom nem vagy teljesen józan, ha ennyit tudsz bulizni és ébren lenni...
5/9 anonim válasza:
Hát:D Aludj el, és mikor felkelnél, feküdj inkább vissza még aludni stb stb stb. Nekem így volt már, h összejöttXD
6/9 A kérdező kommentje:
utolsóelőtti köszi az értelmes választ, de nem átbulizom az éjszakát egyszerűen csak nem alszok és annyira kimerülök, hogy ennyit tudok aludni.
utolsó, próbáltam de nem megy sajnos:/
2010. dec. 14. 15:34
7/9 anonim válasza:
Ember.
Csak akkor aludj ,ha álmos vagy ..
Tudod milyen rövid az élet?
Át akarod aludni?
8/9 anonim válasza:
Jah ne pazarold az életed alvásra! Én is képes vagyokk szombaton hétkor felkelni hogy elmennyek korizni!! Pedig amikor még rohattul nem érdekelt semmi, aludtam délig! Nem kell 30-40 órás alvás ám!!
9/9 anonim válasza:
Szerintem ne probalkoz ne alugyjal.Jobb ha elvezed az eletet Probald ki a titkot The Secret az a film cime sokall joban leszel.Majd droghoz folyamotsz elcseszed az eleted jarhatsz bulizni de amikor mar faradt vagy alugyal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!