Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hogyan érjek el 30-40 órás...

Hogyan érjek el 30-40 órás alvást?

Figyelt kérdés
Amikor házibuliba vagyok és 26-27 óráig nem alszok utána tudok 31-35 órát is aludni, amit imádok. Van e valami szer, vagy módszer amivel ilyen hosszú időn keresztül tudok aludni?
2010. dec. 14. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Gratulálunk! Ön elnyerte a 2010es év ki bässza a legjobban tönkre a szervezetét verseny 1. helyezését, az ezzel járó zsilettpengét és akasztókötelet 8 munkanapon belül postázzuk.
2010. dec. 14. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
lenne pár ötletem, de könnyen mindörökké alvásba fordulhat a dolog, úgyhogy inkább hallgatok...
2010. dec. 14. 14:38
 3/9 A kérdező kommentje:
jó köszi nemazt kérdeztem, hogy hogyöljem meg magam mert arra lenne pár ötletem...>.>
2010. dec. 14. 14:44
 4/9 Tinker Bell ***** válasza:

Ne haragudj, de te mivel foglalkozol, hogy simán végig szeretnél aludni 2 napot?!

Egyébként meg tényleg nem tesz jót a szervezetednek és elég erős altató kell hozzá, ami tekintve ez előtte történteket simán megölhet. Mert gondolom nem vagy teljesen józan, ha ennyit tudsz bulizni és ébren lenni...

2010. dec. 14. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát:D Aludj el, és mikor felkelnél, feküdj inkább vissza még aludni stb stb stb. Nekem így volt már, h összejöttXD
2010. dec. 14. 15:24
 6/9 A kérdező kommentje:

utolsóelőtti köszi az értelmes választ, de nem átbulizom az éjszakát egyszerűen csak nem alszok és annyira kimerülök, hogy ennyit tudok aludni.

utolsó, próbáltam de nem megy sajnos:/

2010. dec. 14. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Ember.

Csak akkor aludj ,ha álmos vagy ..

Tudod milyen rövid az élet?

Át akarod aludni?

2010. dec. 18. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Jah ne pazarold az életed alvásra! Én is képes vagyokk szombaton hétkor felkelni hogy elmennyek korizni!! Pedig amikor még rohattul nem érdekelt semmi, aludtam délig! Nem kell 30-40 órás alvás ám!!
2011. jan. 5. 20:23
 9/9 anonim válasza:
Szerintem ne probalkoz ne alugyjal.Jobb ha elvezed az eletet Probald ki a titkot The Secret az a film cime sokall joban leszel.Majd droghoz folyamotsz elcseszed az eleted jarhatsz bulizni de amikor mar faradt vagy alugyal..
2011. jan. 8. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!