Az anatómiai párna segíthet? Van valami gyógytea, ami segíti a pihentető alvást.
Figyelt kérdés
Mostanában nem tudok aludni, nem tudom ki pihenni magam, egész éjjel forgolódom. Tiszta karikás a szemem. Reggel fáradtan ébredek.2009. okt. 4. 13:00
1/9 anonim válasza:
biztos hogy az ággyal lesz a gond. Az ágyadat cseréld le, vagy ha van matrac akkor elég csak azt, jobb boltokban már engedik hogy visszavidd / kipróbáld egy rövid ideig, és akkor nem futhatsz bele abba hogy kiderül hogy mégsem jó. És nagyon fontos a jó alvás, mert egyik ismerősöm csak 1 éven kersztül aludt egy rossz matracon, és ma 30x évesen már derékfájdalmai vannak. (és tuti hogy az alvás miatt)
2/9 A kérdező kommentje:
3db ugyanilyen ágy van a lakásban, senkinek nincs vele gondja. Szóval velem lehet a probléma...
2009. okt. 4. 22:27
3/9 A kérdező kommentje:
vagy azzal, hogy egy darab sima kispárnán alszom, mivel nem szeretem a nagypárnákat, és sokak szerint jót tesz a tartásomnak, ha csak kispárnán alszom.
2009. okt. 4. 22:30
4/9 anonim válasza:
citromfű tea vagy egy alma jótékony! Csokit, édességet (netán kávét, erős teát) nem szabad alvás előtt enni 3 órával már.
5/9 anonim válasza:
Esetleg egy szem valeriana (macskagyökér) drazsé ha más nem segít.
6/9 anonim válasza:
Citromfű- vagy kamillatea. Langyos tej mézzel.
A nyugtalanság oka lelki eredetű is lehet, ennek rendbetétele.
Ha csak pár napja van, akkor szerintem nem valószínű, hogy valami földsugárzás zavar, ha pár hónapja, akkor radiesztéza tudja bemérni. Nemrég olvastam, hogy a tetőtéri, tetőszerkezettel érintkező szobákban ha a tetőszerkezetben alumíniumlemezt használtak, ez felerősíti a magnetikus sugárzásokat a szobában.
7/9 anonim válasza:
Csodás dolgokat írtak az elöttemszólók, de nagyon sok embernek oldottam már meg ilyen problémáját.Nem hiszem hogy a matraccal, és veled van a gond szerintem a hellyel van a gond, káros földsugárzásban fekszel,(Vízér,hartmann zona)WWW Táltos online.hu.nézd meg,ha érdekel keress meg,fogok adni email cimet.
8/9 anonim válasza:
Mi történt azóta? Nyugodtabban alszol, változott valami?
Még egy apró megjegyzés: a lapos fekvés jót tenne a tartásnak?? Mivel alvás közben el vannak lazulva az izmok, biztos? szerintem inkább a tornagyakorlatok, célzottan figyelni a tartást, tenne jót.
10.14.11:25es
9/9 A kérdező kommentje:
Mostanában többet alszom. Segítenek a gyógyteák is, és megfoldottam pár dolgot ami zavarhatott.Köszönöm mindenkinek!
2009. okt. 29. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!