Ha lecsökkentem a tisztálkodásaim számát havi 1re vagy kéthavonta 1re, megelőzhetőek a betegségek?
Figyelt kérdés
Elég beteges vagyok évente 3-4 alkalommal rág valami kór
Változatos mert van hogy légúti vírus van hogy bélférgem vam szóval elég sokféle.
Azt hallottam hogy nagyobb védelmem lenne ha nem tisztálkodnék ilyen gyakran mert az lemossa a védelmemet.
2021. aug. 19. 12:04
1/16 anonim válasza:
Inkább az immunrendszered erősítsd
2/16 Ékezetes billetyűzet válasza:
Most mennyit tisztálkodsz egy héten?
3/16 anonim válasza:
Hát pl. a bőrbetegségek esélyét csak növeled, ha nem tisztálkodsz rendesen.
4/16 A kérdező kommentje:
Heti 2szer
2021. aug. 19. 12:21
5/16 anonim válasza:
Remélem, ez nem komoly kérdés. Mindennap kell tisztálkodni.
6/16 A kérdező kommentje:
Miért kéne mindennap?
2021. aug. 19. 12:31
7/16 anonim válasza:
Elég büdi lehetsz, így mondjuk nem megy közel senki, tehát megfertőzni sem tudnak.
8/16 anonim válasza:
Mert különben ilyen beteges lesz az ember, mint te. A kosztól vagy beteg. Nem ártana egy pszichiátriai vizsgálat is, mert baj van a toronyban, ha ilyen koszosan élsz.
9/16 anonim válasza:
Iszonyat büdös lehetsz. Gondolom, a lakásod is ragad a kosztól.
10/16 anonim válasza:
Pontosan a higiénia hiánya miatt vagy állandóan beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!