Hány naponta fürdesz? Kort és nemet is írjatok légyszi!
Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 21:04
1/11 anonim válasza:
Minden este. 20/F
Európában így szokás.
3/11 anonim válasza:
#1-es
Nem feltetlenul, en ugy hallottam, hogy a franciak es az angolok annyira nem szeretnek naponta furdeni. :D furak.
4/11 anonim válasza:
Csak azért írom le mert anonim a dolog.
Ha nem kell mennem sehova, akkor kétnaponta, de ha megyek valahova, akkor előtte, ha edzek, akkor utána lefürdök. Hajamat 3-4 naponta mosom.
18L
5/11 A kérdező kommentje:
#3 miért lennének furák?
2021. ápr. 17. 21:11
6/11 anonim válasza:
Nsaponta. Nyáron kétszer is egy gyors zuhany.
7/11 anonim válasza:
Nekem azert furak, mert nalunk a napi furdes a megszokottabb.
8/11 anonim válasza:
Ritkán fürdök. Van, hogy hónapokig sem. Zuhanyozni szoktam, naponta.
Viszont most elég lusta vagyok, lehet, hogy kihagyom. Ilyen is ritkán fordul elő, de van ilyen. :)
9/11 anonim válasza:
Most komolyan az 1-est azért pontoztátok le, mert minden nap fürdik?
Igénytelen p.csök vagytok mind, te is kérdező!
10/11 anonim válasza:
Minden este,nyáron akar 2x is,jól esik egy gyors zuhany.Nekem ez a nap fénypontja,szeretem,hogy tiszta,és illatos vagyok.Nem értem azokat akik nem szeretnek fürödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!