Ki hisz a homeopátiás szerek hatásában?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 12:25
3/20 anonim válasza:
Én nem hittem benne,mert nekem nem vált be,de a lányomnak a fogzásra hihetetlen,hogy bevált
4/20 anonim válasza:
Én. Vannak, amik nagyon beváltak nálam (és a környezetemben is) de van, aminek nem tapasztaltam túl sok hatását.
5/20 anonim válasza:
kutyákat az esetek 75 %ában azzal kezelem ... magamon nem probáltam, nem vagyok beteges
6/20 anonim válasza:
Én is hiszek benne,használom is mind a 3 gyerkőmnél.Szerencsére gyerek házidokink homeopátiás képesítéssel is rendelkezik,így csak a tényleg súlyos esetekben kap mást a gyerek.Egyszóval nekünk bevált...
7/20 anonim válasza:
És miben hisztek mégis? A higítás olyan mértékű, hogy egyetlen molekula (de szó szerint) sincs a hatóanyagból benne. A C200 higítás pl 100 egység vízhez 1 egység hatóanyag, majd a keverékből 1 egységet kiveszünk és megint 100 egység víz hozzá és ez 200-szor végigjátszva! Csapvizet vesztek meg.
Placebóhatás dolgozik csak, meg a bemesélem magamnak, hogy tényleg mintha jobb lenne.
8/20 anonim válasza:
En nem. Ha kicsit vagyok szarul arra nem veszek be semmit, ha nagyon, akkor rendes gyogyszert veszek be. Egyketted molekulanyi gaz egy tablettaban ezerszer dragabban, mint indokolt lenne nekem nem gyogyszer
9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én is hiszek benne, akik meg nem hisznek, javaslom, hogy próbálják ki.
Mindenkinek ment a zöld kéz!:)
2010. júl. 22. 09:33
10/20 anonim válasza:
Nekem anyukám homeopata.Akkor kezde az egészet mikor még nagyon kicsi voltam és nagyon bevált pl: a testvéreimnek kiskorukban kiszedték a mandulájukat(akkor anyukám még nem ismerte a homeopátiát) nekem nem kellett soha, továbbá ha az iskolába mindenki beteg két hétig én akkor is max. 1 hétre betgszem le és még sorolhatnám sokáig....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!