Apám az előbb fejen vágott, úgy hogy megszédültem. Most nagyon ég a szemem (amit nem szokott) és úgy érzem, mintha lázam lenne, az ütéstől lehet ilyen bajom?
Szia!
Nagyon sajnálom, ami történt. Tapasztalatból enyhe agyrázkódásnak tűnik,de ha holnap sem leszel jobban, menj be a baleseti sebészetre, ott megnéznek, meg csinálnak egy röntgent, vagy egy CT-t.
Sajnálom,hogy ilyen szörnyeteggel kell együtt élned!
Apád nem mondta hogy csak "vicc" volt :))) ?
Amúgy én is elítélem az ilyen dolgokat mégis az első válaszoló és az elöttem szóló nem kicsit túlreagálja a dolgot.Orvos meg CT meg MR persze... meg rendőrség meg akkor már statárium és lőjjék le az apját nem???
Kispolgárok.
Egy-két nyaklevestől lehet valaki jó szülő is,és sok millióan nöttek így fel,és nem lett semmi bajuk.Még hogy orvos meg CT...nevetséges.
Akik ILYENEKET mondanak,na AZOK azok,akik kinevelik ezt a mai generációt,ezeket az agyon festett,borotvált,fülbevalós-piercinges "ne-szólj-hozzám-csúnyán-mert felvágom-az-erem EMO-kat akik szerint ma "trendi" b@zinak lenni.... .Ezek azok a szülők akik képtelenek embert nevelni a gyerekükből.
Én csak az agyrázkódás kivizsgálását írtam le. Ha tényleg az van, akkor ágynyugalomra van szüksége. Nekem már 3 volt, az elsőbe bele is halhattam volna. Csak azért vagyok ilyen elővigyázatos. Bocs.
"Az előző"
00:35
te aztán nagyon értelmes vagy!
ha nem olvastad volna, ég(ett) a szeme. a szemmel kapcsolatos dolgokat pedig nagyon komolyan kell venni.
jobb félni, mint megijedni.
a tarkón vágás is komoly dolog, mert a nyaki gerincét érte az ütés. a gerincet pedig még erősebben megnyomni sem szabad, pl. masszírozásnál is tilos hozzányúlni. (a gerincmasszázsnál sem a gerincet masszírozzák, hanem a mellette futó izmot)
de tudod, mit, kívánom neked, hogy kapjál te is egy hasonló laskát, meglátjuk mennyire leszel okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!