Apám az előbb fejen vágott, úgy hogy megszédültem. Most nagyon ég a szemem (amit nem szokott) és úgy érzem, mintha lázam lenne, az ütéstől lehet ilyen bajom?
Figyelt kérdés
azért nem mérem meg a lázam,mert a lázmérő apám szobájában van,és látni se akarom most.2010. júl. 9. 20:42
1/18 anonim válasza:
egyértelmű, hogy az ütéstől van. :(
szerintem menj el vele dokihoz, és ha kérdezi, hogy mi történt, az igazat mondd neki, legalább lehet, hogy előveszik.
2/18 anonim válasza:
Na szép kis apa az ilyen. had ne írjak más jelzőt, pedig legszívesebben azt tenném. Bármi konfliktus van gyerek szülő között a fejbeverés nem megoldás. Nagyon sajnállak. Nem tudom hol ért az ütés. Fülednél, szemednél, tarkódnál.- Ha fejbe csapott éghet a szemed, viszont a lázas érzés a hirtelen stressztől, az adrenalin szint emelkedésétől lehet. Írj még hogy érzed magadat.
3/18 A kérdező kommentje:
hát a tarkóm környékén ütött meg,és az előbb besípolt a fülem is.. :S hát a stressz az most biztos nagy volt,utánna 10perccel is úgy remegtem,hogy alig bírtam lenyugodni. És komolyan,ahogy ezt írom,megfájdult a bal fülem. :|
amúgy 14 éves vagyok.
2010. júl. 9. 20:51
4/18 A kérdező kommentje:
Meg most ahogy megmozdítottam a fejem,kicsit mintha fájna ott,hátul,bár lehet,hogy az csak azért van,mert ahogy tartottam a fejem..
2010. júl. 9. 20:55
6/18 anonim válasza:
Első vagyok: Miért bántott? Mit mondott?
7/18 A kérdező kommentje:
anyummal szórakoztunk,anya mondta,h na befogod a szád,viccből én meg mondtam neki,h na kuss legyen,viccből,így szoktunk néha "játszani". erre apám bejött kiabált velem,fejen vágott aztán kiment,és közben azt kiabálta,hogy kitaposom a beled,mert ilyet mondtam anyának viccből.. de mi téll szoktunk így beszólongatni egymásnak. és így történt.
2010. júl. 9. 20:58
9/18 anonim válasza:
Aoád helyébe énis tarkón vágtalak volna! Anyád nem mondta, hogy csak vicc?
10/18 anonim válasza:
Apukád előtte megkérdezhette volna, na lányom, fiam mi is volt ez a beszólás? Tisztázzuk csak? Nekem apám anno a csatos nadrágszíjjal verte el a fejem, tiszta gümős lett. Anyukám szedett ki a keze közzül. Mindazért, hogy amikor jöttünk haza az iskolából véletlenül beleléptem a sárba és sáros lett a cipőm. Ezt a lépését soha nem tudtam neki megbocsájtani. Megfogadtam, ha nekem gyerekem lesz, és van is, előbb szépen megkérdezem tőle mi is történt, hogy történt, de nem ütöttem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!