Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek nagyon rosszul...

Mit tegyek nagyon rosszul érzem magam?

Figyelt kérdés
A jobb fülem teljesen bedugult tegnap óta, talán rosszabbat tettem, hogy paraffin csepegtettem bele, meg fülspray-t, utána mintha rosszabb lett volna, teljesen bedugult. Most az előbb pedig elkezdtem erősen szédülni, rosszul lenni, de elmúlt. Lehet már az idegességtől? De még most is gyengének érzem magam. Attól félek komolyabb bajom van.
2019. jún. 2. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet középfül gyulladás. Annak gyakori tünete a szédülés is.

Aggodalomra semmi ok. Nem fogy azért még belehalni, hogy megcsapott a huzat :)

2019. jún. 2. 09:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Besétálsz egy gyógyászati segédeszközboltba és veszel egy nagyobbacska injekciós fecskendőt, meg katéter vagy infúziós csövet. Visszafelé, a gyógyszertárban egy palack desztillált vizet, amit otthon meglangyosítasz. A fecskendőre ráhúzod a vékony csövet, és felszíva vele a langyos deszt.vizet, majd a füledbe dugod a cső szabad végét, és enyhe nyomással bespriccelsz a füledbe. Többszöri öblítéssel, a langyos deszt. víz kioldja a dugót a füledből. Ha be van gyulladva a hallójárat, eleinte kellemetlen az öblítés, de a langyos víz megteszi hatását, eltávolítja a szennyeződéseket, és néhány nap múlva kitisztul a hallásod is. (A desztillált vizet csak patikában vedd, mert a háztartási boltokban csak ioncserélt víz kapható. Ez tökéletes vasalókba, és egyéb készülékekbe, de a megkövesedett fülzsírt azt nem oldja fel!)
2019. jún. 2. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!