Rosszul érzem magam mit tegyek?
Szédülök, és kb félórája egyszerűn a baloldalamat képtelen voltam mozgatni. A páromnak akartam szólni, hohy segítsen, de nem jutott a neve az eszembe, és most sem tudom. Nagyon rég együtt vagyunk, de nem jt eszembe a neve.
A baloldalam zsibbad most is a kezes és a lábam is.
Mi lehet ez? Jobb híján gondoltam megkérdezem itt hátha valaki tapasztalt már ilyet.
Semmi kamu nincs benne A barátnője vagyok, hívtuk a mentőt. Tényleg nem tud a nevemen szólítani, a segélyhívó szerint sztrókja van.
Elsőnek köszönöm.
"A páromnak akartam szólni, hohy segítsen, de nem jutott a neve az eszembe, és most sem tudom. Nagyon rég együtt vagyunk, de nem jt eszembe a neve." - kérdésbe ezt írtad.
Majd a hozzászólásodban ezt:
"Tényleg nem tud a nevemen szólítani, a segélyhívó szerint sztrókja van."
Most akkor ki nem tudja a másik nevét és kinek van sztrókja? Nagyon belegabalyodtál a kamuba.
Ha valóban sztrókja lenne bárkinek is, nem az a legfontosabb, hogy ide írkáljatok...
Nagy baj van a toronyban, és azt nem a sztrók okozta. :D
Ha nem esett volna le, a férjem írta ki a kérdést, aki éppen gyakori kérdések weboldalt olvasta. Rosszul lett, és én arra lettem figyelmes a konyhából, hogy furán és hangosan beszél. Mikor bementem már a kérdést kiírta. A mobilján az itt feltett kérdést elolvasása után mentőt hívtam, ahol a diszpécser gyanúja a sztók volt. Ezután adtam válaszban én itt, hogy mi is történt.
Mielőtt valakit hazugnak nevezel gondolkozz. Segítő választ csupán 1 ember adott, ez minősíti is ezt az oldalt, és az olyan embereket mint te, aki látatlanban dobálózik a kamu kifejezésekkel és a válaszát egy :D jellel zárja. Igen igazad van. Nagy bajok vannak a toronyban. Mert sok embernek fogalma sincs mik a sztrók tünetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!