Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pár napja rosszul lettem. Azt...

Pár napja rosszul lettem. Azt hittem hogy agyvérzést kapok. Végül megusztam. Kiderűlt hogy a stressz produkálja a tűneteket. Lehetséges hogy a stressz miatt érzem ennyire rosszul magamat? A többi lent.

Figyelt kérdés

Útközben lettem rosszul a kocsiban, mint utas. Eleinte elkezdett fájni a fejem. Aztán a fülem kezdett el zugni durván, a nyelvem, szám, karom elzsibbadt, húzódott összefelé. Nagyon megijedtem, még jó hogy közelben volt kórház és a sürgősségin ellátak. Bent tartottak 3 napig a kardiológián, csináltak egk-t echo-t ct-t stb. Azt mondták minden rendben van. Szervi elváltozás nincs. 3 nap után hazaengedtek de itthon ismét rám tört, ki is hivtuk a mentőt, de nem volt vérnyomásom. Ők is azt mondták hogy a stressz miatt van.

De a stressz okozná a fűlzúgást, szédűlést, heves szívdobogást?

Aki már volt ilyen helyzetben, vagy tud tanácsot adni, kérem segitsen, mert nagyon megvagyok ijedve.

2018. szept. 8. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Hiperventilláció, alacsony vércukor/kalcium/vérzsírszint, esetleg tachycardiás roham...sokféle oka lehet.
2018. szept. 8. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem volt vérnyomásooood? Jézusom, te halott vagy!
2018. szept. 8. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Agyi Ct-t kérj.Követelj, vagy magán úton csináltass.

A kormányunk sok mindent nem támogat...főleg egy bizonyos kor után, ha jól tudom 60 év felett.

Szóval ne hagyd magad. Én agyvérzésre tippelek, de nem azért, hogy megijesszelek, hanem a tüneteid erre felé mutatnak.

Ha tudsz kotorni az Amerikai útra egy beutalót szerintem...

2018. szept. 8. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
3+ Ne volt ilyen tünetem még, csak több hónapig néztem élesben egy ilyen sűrgősségi osztályról szóló dokumentumfilmsorozatot-nem az amerikait, műmájer sorozat.. Igaz angol sürgősségi volt, de a javamra vált, mert elég sok mindent megtudtam, ami engem érdekelt.
2018. szept. 8. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Pánikroham is lehet. Érdemes esetleg egy pszichológust súlyosabb esetben pszichiátert felkeresni.
2018. szept. 8. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Koponya MR vizsgálatot kérj! Nem derül ki, hogy idősebb, vagy fiatal vagy? Fiatalabb korban lehet pániktól hasonló tünet.
2018. szept. 9. 00:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Ct vizsgálatot rögtön csináltak. Egyébként Ukrajnában lakom.

30 éves férfi vagyok.

Az agyvérzést kizárták a többi szervelváltozással együtt. Azt mondták hogy keressek fel pszichológust mert ők nem tudnak segíteni. Lehet hogy tényleg pánik roham. Csak azzal nem vagyok kiegyezve hogy egész nap tart.

Ezelőtt kezeltek depresszióval, kenyszerbetegseggel, de ez nekem még új. Nálunk nehéz találni orvost aki beszélne Magyarul, Ukránul meg igen csak nehézkes.

Köszönöm a válaszokat

2018. szept. 9. 09:04
 8/8 anonim válasza:

Szia. A pánikroham képes minden tünetre ami szivroham és agyvérzés szerű. Olyan átfogó vizsgálatot kaptál a kórházban hogy én a helyedben megnyugodnék.

Amugy a pszihologus nem ér semmit ha pánikrohamod van/volt.

El kell gondolkozni hogy akarsz e gyógyszeres kezelést (pszihiáter) tudnod kell ebben az esetben hogy egy életen át szedni fogod. Tapasztalatból mondom. Sokszor fóbia velejároja a panikroham. Ha tudatában vagy vele hogy csak pszihés már az segiteni szokott.

Én szociál fóbiás vagyok, és én már akkor képes vagyok szívroham szerű tüneteket produkálni ha tudom hogy emberek közé kell mennem. A félelem hogy tudod ismét megtörténhet már a tüneteket produkálja, ezért képes egész nap tartani. Én sajnos rivotrilon élem az életem különben képtelen lennék utcára menni. Nagybaj az agybaj de nem halálos:)

2018. szept. 12. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!