Átvertek és most aludni sem bírok. Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Egy régebbi 'haverom' kért kölcsön pénzt, és mondta, hogy már aznap lesz pénze és visszatudja adni. Én mint idióta megbiztam benne és odaadtam neki valamennyit erre felszivodott és még a telefont is az anyjával veteti fel ez a gyökér 'felnőtt' 'ember' az meg azt mondja nincs otthon, nem tudja hol van. Így napvegere teljesen lenullazodtam penzugyileg. Még iskolás vagyok és én a saját megkeresett pénzemből intézem a dolgaim mindig amit diakmunkaval szoktam keresni. De most egy ideig nem volt lehetőség és jelenleg nincs is munka. Szóval a féregnél a maradék pénzem. Nálam semmi. A szüleimtől meg nem kérek meg mondani se nekik, hogy mekkora idióta vagyok. Így folyamatosan ideges vagyok és csak jár az agyam, meg tervezgetek. Ha holnap akár agyonvernem akkor se kapnám vissza, mert azóta 100% hogy elbaszta minden szarra, az meg tuti kamu hogy lett volna pénze visszaadni. Szóval most csak itt vagyok pénz nélkül és jelenleg nem tudom mit kezdjek, ez meg megorit. A tehetetlenség a legrosszabb. Legalább csak aludni tudnék... Nem tudtok valami ötletet, hogyan tudnék végre aludni? Bocs, ha hosszú és hülyeség, de kicsit jólesett kiirni.
Ha f∆szsagnak hangzik ha nem ,jelentsd fel ha 20.000nel tobb penzrol van szo. Ha kevesebbről akkor polgari per. Nem is a penz miatt,hanem hogy ne erezze ,hogy hulyenek nezheti az embert+neked is jolesik.
Vagy a masik lehetoseg (ami egyaltalan nem szep dolog,dehat az atveres sem) ,hogy ha nemtudod elerni elkezdesz irogatni az ismeroseinek (foleg a kozos ismeroseiteknek) ,hogy nem e tudnak rola valamit ,mert lenyulta a penzed. Ez (remelhetoleg) szepen elterjed ,esetleg eljut a szuleihez/csaladjahoz ,ami neki borzaszto kellemetlen lesz. Ettol a penzed nemkapod vissza ,de az erzes meglesz ,hogy te is kib∆sztal vele
2018. szept. 5. 02:35
2/6 A kérdező kommentje:
Az 1. részével csak az a baj, hogy hiába tennék ellene bármit. Nincs semmi bizonyíték arra, hogy mennyit vagy egyáltalán kölcsön adtam-e neki bármit is.
A 2. fele meg felesleges lenne. A szülei talán meg is dicsernek erte...
2018. szept. 5. 02:42
3/6 anonim válasza:
Egy facebook beszelgetes vagy barmi eleg.
De ha bemesz a rendorsegre kotelesseguk felvenni a vallomasod ,aztan valoszinu,hogy behivjak kihallgatni a sracot. Az ilyenek elsirjak magukat a rendorsegen aztan bevalljak a dolgot. Ha nem vallja be akkor is lehetoseged van talalkozni vele ,ha tudod ,hogy mikorra hivjak be.
Ha a szulei meg is dicserik akkor is elterjed ,hogy milyen ember es ezt soha nem mossa le magarol.
2018. szept. 5. 02:49
4/6 A kérdező kommentje:
Facebookon van a kolcsonrol irva, de nem a teljes összeg szerepel ott. Meg azt nem tudom, hogy ez mennyit ér bizonyíték képpen...
2018. szept. 5. 02:58
5/6 A kérdező kommentje:
De szerintem kitalaltam valamit amivel rendesen megszívná. De igy most meg rosszab, hogy ötletem is van mert ez felcsigazott egy kicsit és még kevesbe tudok aludni. De mindegy. Teljes kimerültségben szerintem mindjárt elalszok úgy is. Köszi válaszod. Szép estét.
2018. szept. 5. 03:06
6/6 anonim válasza:
Ha nincs ott pontos osszeg akkor szamit,mivel azt legalabb bizonyitja ,hogy kapott valamennyit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!