Két hónapja alig tudok elaludni. Mit tegyek?
Mindig is féltem a sötétben, de ha valaki volt mellettem vagy akár csak velem egy légtérben/szobában, akkor nem féltem. Ha egyedül aludtam, akkor felkapcsoltam egy kis villanyt, vagy bekapcsoltam egy filmet, esetleg bedugtam a fülem, és hallgattam zenét. Most viszont már akkor is félek, ha nem vagyok egyedül, viszont a kislámpa fénye már zavar, mert csak sötétben vagyok képes aludni. A zenehallgatás szintúgy nem működik, mert félálomból felriadok arra, hogy szól a zene, majd kezdődik előről a szorongásom. Próbálom magam nyugtatni, hogy minek félek, próbálok beletörődni, hogy ez van.. De valami miatt mindig elkezd pörögni az agyam, beparázok egy reccsenéstől, behaluzok egy hangot. Mindezt oktalanul teszem, mert nem hiszek semmi hasonló dologban, egyszerűen abban a pillanatban elkezdek félni a semmitől.
Ha nem félek, akkor is egy-két órákat forgolódok az ágyban, mert vagy stresszelek vagy várok valamit, izgatott vagyok, idegesít valami. De legtöbbször megvárom, míg hullafáradt leszek, befekszem az ágyba, erre pedig kipattan a szemem, le se tudom csukni, annyira ébren vagyok. Kezdek már beleőszülni a napi három négy óra alvásokba 18 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!