Nem hajlandó elaludni sem napközben, sem este magától már 4 hónapja? Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Hat hónapos koráig fogtam letettem, és vigyorgott. Mikor néhány perc múlva benéztem hozzá már aludt. Most meg...... Ha a kiságy felé közeledünk már üvölt, mint a sakál. Általában csak cicin alszik el, vagy ha nem is cicin, de ölben. Ha leteszem, kb. 5 perc múlva üvöltve ébred. Próbáltam azt a módszert, hogy hagyom sírni két percig, bemegyek, megpróbálom lenyugtatni, kijövök, aztán megint két perc sírás, stb-stb. De ő nem sír, hanem úgy üvölt, hogy még az utcán is hallják (nem lakótelepen lakunk, hanem kertes házban). A másik, hogy amikor bemegyek - a korábbi tanács szerint nem vehetem ki a kiságyból, csak vízszintbe szabad helyeznem, egyesek szerint ne szóljak hozzá, mások szerint beszéljek hozzá kedvesen - nem nyugszik meg, csak akkor, ha magamhoz ölelem. Most mitévő legyek? Szeretném először a délutáni alvást megoldani legalább, mert akkor nincs itt a párom, és egy kis sírás belefér. Este ő a fenti módszertől olyan ideges lesz, hogy ő is elkezd üvölteni, hogy mit csinálok én ezzel a szegény gyerekkel. Szóval mit tanácsoltok? Ja éjszaka velem alszik a fentiek miatt.2010. jan. 7. 14:40
1/5 anonim válasza:
Az Én gyermekem is ilyen idős, és ugyanez a helyzet nálunk is. Sajnos nem tudok Neked segíteni, mert magunknak sem tudom megoldani a problémát. Általában minden elalvás előtt küszködünk egy órát és utána alszik egy órát. Már bele vagyok fáradva, de nem látok megoldást, csak az idő. Így csak nem marad?! Kitartást Neked is!!!!
3/5 anonim válasza:
Mi is ugyanebben a helyzetben vagyunk 6 hónapos babámmal.
Nem látok kiutat, már mindent próbáltam és teljesen odavagyok. Ha legalább éjjel tudnék aludni a nappalokat is könnyebben viselném.
Sajna tanácsot nem tudok adni, de azért "jó" tudni, hogy másnak is vannak ilyen problémái és nem én rontottam el a nevelését. Szerintem ez nem a te hibád!
4/5 anonim válasza:
Szia!
A mi kislányunk is 9.5 hónapos, ugyan ez a helyzet. Ma is nem aludt hulla fáradt pedig, és estére sír. Most hat óra után ájult el. Ö is velem alszik. 6 hónapos kora óta ez megy. Bízom benne, hogy idővel javulni fog a helyzet.
5/5 A kérdező kommentje:
Bár tanácsot nem kaptam, de azért jó érzés, hogy nem csak nálam van ez, így nem érzem már magam olyan pocsékul... :-)
2010. jan. 11. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!