Valaki tapasztalt már ilyen fájdalmat? A fülem előtti terület fáj.
Figyelt kérdés
sziasztok!
Tegnap voltam a fül-orr gégén és teljesen rendben találtak. Mégis nyilal a fülem!
Illetve ha lefekszem és hozzámár a párna vagy ha a párom kicsit a fülem felé ad puszit az nagyon fáj. Konkrétan a fül előtti terület nem belül a fülem. lehet állkapocs ízület?
Kérlek adjatok tanácsot hová menjek ezzel mert úgy tűnik nem fül orr gégészeti a dolog..
2019. márc. 22. 16:28
1/4 anonim válasza:
1:1-ben ez volt nekem is.
Egy reggel felkeltem, fájdalom.
Fülész semmi, majd átküldött a fogdokihoz. Na az egyik nagy hátsó felsőt ki kellett tépnie.
2/4 A kérdező kommentje:
Hm nekem rossz fogam nincs most az biztos mert pár hete voltam fogorvosnál viszont éjszaka szorítom a fogaim.
és mind a kétoldalon van ez a probléma de az egyik oldalon jobban.
Akkor lehet köze az állkapocshoz ezekszerint..
2019. márc. 22. 16:38
3/4 A kérdező kommentje:
ja és néha ha csak a nyelvem megmozdul már fáj a fülem előtt :O
2019. márc. 22. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!