Közületek ki iszik energiaitalt és hány éves? Valamint éreztek-e tőle vmi eddig nem tapasztalt hátrányos hatását?
Sajnos én évekig fogyasztottam, ami azt jelenti heti 3-4 alkalommal biztosan. Idén nyáron gondoltam úgy, hogy ha már a dohányzásról leszoktam és az alkoholt is mérsékeltem, akkor ezt is abba kéne hagynom (minden koffeint kizártam). Szerencsére nagyon negatív tapasztalatom nem volt tőle, csak "szívdobogás-érzés", amikor azt hittem, hogy infarktusom van :D ez többször előfordult, illetve ha alkohollal együtt fogyasztottam nagyobb mennyiséget a másnapon az is rontott, meg a szokásos izzadás, szívverés, légszomj. Éhgyomorra fogyasztva fájt tőle sokszor a gyomrom.
Nagyjából 3 hónapja nem ittam egyáltalán a fent leírt tüneteim elmúltak, de különösebben nem érzem magam jobban, a közérzetem változatlan. Az íze nagyon hiányzik, sajnos imádtam, de ki lehet bírni nélküle, elhatározáson múlik.
23 vagyok, nagyjából 5 évig fogyasztottam hetente többször. Bulik alkalmával akár 6-7 dobozzal is lecsúszott.
18 éves vagyok, hetente kb 0.5-1 litert iszom meg (2-3 doboz, ugye a kiszerelés változó) Nagyjából 1 éve fogyasztom ilyen rendszerességgel. Semmilyen problémám nem volt eddig belőle, persze nyilván ennek hosszútávon lehetnének hatásai ha nem szokom le.
Egyrészt reggeli fáradtság miatt iszom, vagy néha bulik előtt/közben hogy pörgessen egy kicsit. Nem cigizem, alkoholt is inkább csak 2-3 hetente fogyasztok. Cukros üdítőket se nagyon. Nem függtem rá, ha elhatároznám akkor mérsékelném magam vagy akár teljesen leállnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!