Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Közületek ki iszik energiaital...

Közületek ki iszik energiaitalt és hány éves? Valamint éreztek-e tőle vmi eddig nem tapasztalt hátrányos hatását?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert a mai fiatalok a szívüket, egészségüket ezzel teszik tönkre, csak még fiatalok. :(

2017. dec. 9. 07:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos én évekig fogyasztottam, ami azt jelenti heti 3-4 alkalommal biztosan. Idén nyáron gondoltam úgy, hogy ha már a dohányzásról leszoktam és az alkoholt is mérsékeltem, akkor ezt is abba kéne hagynom (minden koffeint kizártam). Szerencsére nagyon negatív tapasztalatom nem volt tőle, csak "szívdobogás-érzés", amikor azt hittem, hogy infarktusom van :D ez többször előfordult, illetve ha alkohollal együtt fogyasztottam nagyobb mennyiséget a másnapon az is rontott, meg a szokásos izzadás, szívverés, légszomj. Éhgyomorra fogyasztva fájt tőle sokszor a gyomrom.

Nagyjából 3 hónapja nem ittam egyáltalán a fent leírt tüneteim elmúltak, de különösebben nem érzem magam jobban, a közérzetem változatlan. Az íze nagyon hiányzik, sajnos imádtam, de ki lehet bírni nélküle, elhatározáson múlik.

23 vagyok, nagyjából 5 évig fogyasztottam hetente többször. Bulik alkalmával akár 6-7 dobozzal is lecsúszott.

2017. dec. 9. 08:14
 2/4 anonim ***** válasza:

18 éves vagyok, hetente kb 0.5-1 litert iszom meg (2-3 doboz, ugye a kiszerelés változó) Nagyjából 1 éve fogyasztom ilyen rendszerességgel. Semmilyen problémám nem volt eddig belőle, persze nyilván ennek hosszútávon lehetnének hatásai ha nem szokom le.

Egyrészt reggeli fáradtság miatt iszom, vagy néha bulik előtt/közben hogy pörgessen egy kicsit. Nem cigizem, alkoholt is inkább csak 2-3 hetente fogyasztok. Cukros üdítőket se nagyon. Nem függtem rá, ha elhatároznám akkor mérsékelném magam vagy akár teljesen leállnék vele.

2017. dec. 9. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:
35, úgyhogy nem fiatal. Én még akkor kezdtem inni mikor még a kutya se tudta mi ez, még csak diszkóban árulták kb. Mivel nem ittam sokat így negatív hatása se lett, de pár éve már abbahagytam teljesen is. Nem volt különösebb okom rá, egyszerűen meguntam.
2017. dec. 9. 18:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
2018. jan. 7. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!