Más is tapasztalt már ilyet?
Figyelt kérdés
Mostanában feltűnt hogy pl ha iszok akkor ahogy a számhoz tartom a kezem elkezd remegni,persze nem olyan durván de látszódik.Leteszem a poharat újra fel emelem akkor megszűnik.A másik hogy nagyon rosszul alszom,van hogy kín szenvedés nekem az alvás,gyakran fáj a fejem,bal fülem az ritkán,időnként kicsit elveszítem az egyensúlyom.Meg előfordul lehangoltság kedvtelenség.Nem gondolnám hogy bármilyen pszichés bajom lenne,mert bár zárkózott vagyok nem vagyok szorongó ,de a gondolat menetem néha kicsit lassú.Van egy két gyanúm,de az is lehet hogy hülyeség az egész.Egyszer volt egy közlekedési balesetem ahol szúrt sebet szereztem bár amíg nem szóltak hogy tiszta vér a lábam nem éreztem.Ott a baleset körülményei kicsit ki vannak esve nekem,de mivel a vérrel voltam akkor ott gyerekként elfoglalva eszembe se jutott hogy esetleg fejsérülést szenvedhettem-e annak ellenére hogy nagyon estem,utána lázas voltam de az gondolom a seb gyulladásától volt (mély volt a seb a combom majdnem átszúrta)Utána 13 évesen billegő versenyt tartottunk akkor nagyot estem hátra a fejem hátúját bevertem a falba de annyira hogy hónapokig fájt,talán ez után jelentkezett hogy sokáig úgy tudtam írni ha a füzetet ferdén tartottam különben ilyen görcsös érzés jelentkezett.Bár a tanár le akart küldeni az orvosiba nem mentem le.Lehet hogy mivel hónapokig fájt kialakult egy enyhe agyrázkódás és mivel tovább pattogtam nem pihentem így esetleg néhány dolog felborult ott fent a fejembe.A másik hogy sok kávét iszok,de régen a kávé nem befolyásolta az alvásom,és csak munkába iszok kicsit többet a 12 óra miatt 2 helyet max 4 csésze.A fejem mindig sikerül bevernem valamibe,emelet vannak kényszer cselekvéseim pl az arcom nyomkodom.Ezek fiatalon nem voltak jelen csak 3 éve,de ezt betudom annak hogy sokat fogytam és még néha mi is hihetetlen érzés hogy nem pufi az arcom.Tavaly munkaalkalmasságin kisebb vér fehérje volt a vízeletben de megint nem mentem orvoshoz.Dohányozni nem dohányzom viszont előfordul hogy túl sok cukrot fogyasztok.Bocsi ha hosszú lett.2018. máj. 11. 14:18
1/1 anonim válasza:
Kerlek szepen menj el orvoshoz, es ne gyakorikerdeseken vard a csodat az emberektol. A feherje a vizeletben NAGYON NEM egeszseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!