Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van olyan itt aki rászokott a...

Van olyan itt aki rászokott a kratomra?

Figyelt kérdés

A sztorim röviden..

Mostanában elég depresszív vagyok, még régebben próbáltam egyszer a kratomot egy barát jóvoltából

Fantasztikusnak gondoltam ezt a növényt, egy csapásra elmúlt tőle az összes ostoba, negatív gondolatom, a szociális képességeim is nagyban megdobta

Az elmúlt 1 hónapban viszont elkezdtem gyakrabban használni, kétnaponta, sokszor naponta is, kb 5g-os adagokban

Most 2 napja nem haszánltam már, és látszólag minden ok nélkül borzasztóan letargikus, rossz kedvű vagyok, csak feküdni tudok és bambulni a fejemből

Van itt olyan ember aki rászokott erre és ismeri az elvonási tüneteket?

Ez már az lehet, vagy csak véletlen egybeesés?

Olvastam róla hogy addiktív lehet a növény, de ez ilyen gyorsan történhet?

2019. márc. 14. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Túl sűrűn használod. Most kéne neked 2 hét pihi aztán beállni a heti 2 max 3 alkalomra. Ezt se egymást követő napokban. Elvileg így nem jöhet ki ilyen negatív mellékhatás..
2019. márc. 14. 22:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Jobban vagy azóta? Én évek óta gomoából vásárolok, és fogyasztok, de akármikor abba hagyom pár hétre.
2019. júl. 27. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!