Ugy veszem eszre h a baratom raszokott a fűre. Van erre megoldas?
Figyelt kérdés
Sziasztok. En igazabol nem ertek ezekhez a dolgokhoz.. Eletemben ketszer probaltam ki de szerintem semmi jo nincs benne. Aztmondjak mindent ki kell probalni blablabla.. De a van nekem egy parom akin ugy veszem eszre h jocskan raszokott.. Minden nap sziv.. Nektudok vele mit kezdeni. Egyszer konyorog h segitsek neki mert o is erzi h vmi nincs rendben egyszer pedig felhaborodottan kikel magabol h ezt az egywt igazan elnezhetnem neki mert h o dolgozik blablabla. Nemtudom mi tevo legyek. Semmi keppen sem szeretnem elhagyni, de borzasztoan aggodom erte. Mar meglatszik rajta. A szeme voros es beesett.. Az arca pufi.. Rengeteget eszik megis egyre sovanyabb. Ha valaki tudna legalabb tanacsot adni azt nagyon megkoszonnem. : Legyszi a rosszindulatu es kotozkodo valaszokat mellozzuk..#fű #szenvedelybetegseg
2014. ápr. 19. 19:08
1/1 anonim válasza:
Ha csak füvezik, akkor nincs olyan nagy baj. Azt az ember igazából tényleg abba tudja hagyni az egyik napról a másikra, ha tényleg akarja. Viszont ehhez tényleg kell akarni. Próbálj beszélni vele, mond neki, hogy aggódsz érte, szerinted ez nem tesz jót neki. Legyél mellette. Mást nemigen tudsz tenni. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!