Miért érezhetem így magamat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Előre szólok hogy hosszú sztori lesz , de muszáj megkérdeznem volt-e már valaki így , mert megrémiszt a dolog. Az előző héten pénteken egy kisebb rosszullét kezdődött , szívdobogásérzés , gyengeség , enyhe láz , étvágytalanság , kedvtelenség , izomfájdalom , fejfájás , szédülés , és mind mellé még halálfélelem is. Megijesztett hogy érzem a szívem dobogását ha nem is tapintom ki a pulzusom vagy nem rakom a mellkasomra a kezemet , és szombaton jött egy esti pánik emiatt amikor a vérnyomásom fel is szökött 180/130-ra annyira bepánikoltam hogy meghalok. Majd egészhéten kisebb pánikjaim voltak a rosszullétemmel kapcsolatban mivel élni se volt erőm . A sürgősségire is bementem , ahol megállapították a vérvétel , EKG , és röntgen alapján hogy a szívemnek kutya baja , sőt még igen jó is . De a fogyást ajánlották amit hozzáteszem hogy egy hét alatt kb 7-8 kg-t fogytam annyira gyenge , és elesett , és mindezek mellett étvágytalan voltam. Az orvos azt mondta egy kis influenza ezt amikor már 5-7 napja tarthatott ajánlotta a 3 óránkénti 1000mg C vitamint , és az egyéb vitaminok fogyasztását fájdalom esetén meg ibuprofen tartalmú készítményt , és a helyzet sokkal jobb is lett ,van erőm el tudok menni ide-oda , és több kedvem van , de emellett terhelésre nagyon szaporán ver a szívem , és ugyanúgy szorongok hogy lehet van valami bajom , de közbe elvileg nincsen. Sokszor gondolkozok ezen , és nem tudok jelenleg ettől szabadulni. Nem akarok rágondolni , csupán már reflexszerűen odateszem a kezem a szívemhez hallagatom , érzek egy kis izomfájdalmat ott a mellkasomban / karomban bárhol pánikolok kicsit , stb... Nem tudom volt -e már valakivel hasonló dolog , vagy csak az influenza még nem távozott teljesen belőlem , és ezért vannak még ilyen sokkal gyengébb utóhatásai , hozzáteszem a hasam jó pár napja megy , mondjuk ez lehet az étrendváltás miatt is , de gondoltam arra is hogy így távolítja a szervezetem a vírusokat. Akivel volt már hasonló azt szívesen meghallgatom , és véleményeket szintén. Köszönöm ha elolvastad bármi kérdésed van , felteheted. 19/F#vérvétel #szédülés #láz #gyengeség #rosszullét #influenza #izomfájdalom #EKG #szívfájdalom #mellkasi diszkomfort
2019. márc. 6. 15:11
11/12 anonim válasza:
Szia Kérdező! Hogy vagy azóta?
12/12 A kérdező kommentje:
Szia. Szarul, de büszkén azóta OCD-s vagyok ebből a problémából kijöttem, de csak 1 évig tartott a "jóllét". De vannak jobb napok néha.
2023. márc. 2. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!