Miért érezhetem úgy, mintha fojtogatnának?
Figyelt kérdés
Este, mikor lefekszek aludni mindig olyan érzésem van, mintha egy hatalmas csomó lenne a torkomban, vagy mintha fojtogatnának. Pszichésen szorongok, de szerintem nem köthető össze a kettő, mert nem félek este, meg semmi. Sokszor fel kell ülnöm, mert szinte megfulladok, szörnyű...
Köszönöm!
2016. márc. 23. 21:10
1/3 anonim válasza:
Nyaki nyirokcsomó duzzanat jutott eszembe így hirtelen, amit pajzsmirigy rendellenes működése okoz. De biztos nem ez az egyetlen oka lehet.
Az erős szorongásnak is van amolyan torokszorító hatása.
Jó lenne orvossal kivizsgáltatni.
2/3 anonim válasza:
Én egyszer egy jéghideg kéz érintését éreztem a tarkómon, aztán rájöttem, hogy csak vakarózom.
3/3 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, köszönöm! Nem gondoltam volna, hogy lehet a szorongástól!
Második: Sajnos ez most nem az a dolog, amin viccelődni lehet, de dícsérd meg magad, hogy így megtaláltad a tökéletes alkalmat egy nevetséges vicc elsütéséhez.
2016. márc. 23. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!