Hogyan lehet leszokni a Rivotrilról?
4 éve szedem majdnem napi szinten. Érzem (főleg inkább gondolom), hogy nem egészséges ennyi ideig szedni, főleg úgy, hogy nem is orvos írta fel... Tehát alapból semmi szükségem nem lenne rá, csak egyszer egy társaságban kipróbáltam+ittam rá, aztán utána már úgy vettem a netről.... sajnos. Azt vettem észre, hogy nem érzem jól magam nélküle, nem tudok úgy kommunikálni/kapcsolatokat teremteni. (nem párkapcsolat). Ez most is így van, pedig gyógyszer előtt semmi baj nem volt ezzel a résszel. Egy hónapja kb szabadságon voltam, direkt nem szedtem be belőle. 2mg-osat szoktam, és minimum 3-at,mert annál kevesebbet meg sem érzek. Aztán kipróbáltam nélküle . A boltba is mikor mentem, rossz érzésem volt emberek közt...Aztán jött az elvileg elvonási tünet -legalábbis neten annak írják- ,hogy folyamatosan melegem van, izzadok a semmitől. Persze nem úgy, hogy folyik rólam a víz, de akkor sem normális. Ráadásul akkor pont hideg is volt , de nem éreztem , mivel melegem volt folyton. Aztán elmúlt, és ismét.. Hullámszerűen jött ez rám. Verejtékezésnek írják ..azt hiszem.
Szóval szeretnék róla leszokni, de hogyan, hogy ne ,,szenvedjek" és ne legyen kellemetlen? (napi szinten emberekkel foglalkozom munkámból kifolyólag,szóval ismeretlen ember elkerülhetetlen).
Köszönöm előre is!
Szia.
Jól elbaltáztad az életed. Bocsi,de ez az igazság. Ilyen hülyeségbe bele menni,úgy hogy még szükséged sem volt rá,ez nagyfokú felelőtlenség. Úgy leszokni róla hogy ne legyen kellemetlen,és ne szenvedj....naaaa ilyen nincs. Hidd el lesz ettől még rosszabb elvonási tüneted is,mint egy kis izzadás. Én többször próbáltam leszokni. Nem ment. Nekem orvos írta fel,de ha tudtam volna amit már mostanra tudok,soha egyetlen egy szemet sem vettem volna be. Keress egy nagyon jó addiktológust aki segíthet. Ha nagy városban élsz mázlista vagy,mert ambulánsan esetleg elvállal. Bár jobban szeretik,ha kórházban szednek le róla pláne ha 6 mg az adagod.
Sikert,és kitartást kívánok!!
Szia!
Köszönöm szépen,olvastam ezeket a fokozatos leszokásokat. Hátha. Miben tud segíteni az az addiktológus?
Gondolom pénzért?!
Miért, milyen elvonási tüneteid vannak neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!