Evészavarom van körülbelül 5-6 éve; elkezdtem inni egy ideje. Pénzt se nagyon tudok spórolni. Akinek evészavara van, az segítene? Vagy aki ért ahhoz, hogy kell leszokni az alkoholról?
5-6 éve kezdődött, akkor lettem anorexiás (egy srác miatt kezdtem fogyókúrázni)
Koncentrálni se nagyon tudok mostanában a beadandóimra... a pénz is idegesít. Körülbelül 3-4 hete kezdtem rendszeresen inni.
Stresszeltem a zhk miatt...
hogy lehetne magam motiválni, hogy mennyire fontos a suli?
Aki anorexiás: ti hogy tanultok jól? Vagy akár bulimiások segítségét is kérném...
ti isztok?
Ha igen, mennyiszer?
(Dolgozom, illetve korrepetálok egyetem mellett)
Nincs barátom... egyedül vagyok.
23/l
Azt nem írtam bele:
nagyon sok pénzt költöttem már alkoholra... meg kajára is.. úgy hogy nem volt jó kedvem; berúgtam.. utána meg ennem kellett rá...
Akik evészavarosok:
Nektek vannak barátaitok? Mármint... nekem hiányoznak az emberek néha.
A pénz is stresszel... ti mennyit költötök egy falásrohamra, ha úgy van?
Hogy tudtok spórolni?
Kezeltetni kell az anorexiát. Én egyedül nem tudtam kimászni belőle. Az ivászatot meg azonnal hagyd abba.
Egyél 3-4 óránként, így elkerülöd, hogy a tested elkezdjen éhezni és falni kezdjél illetve hajkurászni a kalóriákat.
Bármit ehetsz, ha nincs sok pénzed, akkor vegyél tésztát, az olcsó, és tele van szénhidráttal. Eleinte lényeg, hogy a kalóriaigényed meglegyen, később majd ráérsz figyelni a rendes, változatos táplálkozásra. A tanulás nekem nem volt gond, általában a legtöbb anorexiás nagyon maximalista, én pl 39 kilósan is magoltam, már a gondolattol is, hogy nem lesz valami tökéletes frászt kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!