Ez anorexia, vagy öngyilkossági kísérlet?
157 cm vagyok, 42 kg, de folyamatosan fogyni akarok. Hiába mondom magamnak, hogy ne, akkor is ezt akarom. Nagyon félek attól, hogy hízni kezdek, pedig látom, hogy sovány vagyok, és nincs rajtam felesleg. Nem érzem magam kövérnek, csak bennem van az, hogy még lejjebb kell mennem.
Emlékszek, hogy amikor ez elkezdődött, konkrétan egy hosszú éslett fájdalmas halált akartam magamnak ezzel elérni, de azóta ez a gondolatom elmúlt. Legalábbis azt hittem. Lehet, hogy tudat alatt ez még mindig bennem van, és így akarok öngyilkos lenni, vagy átment az egész anorexiába?
Igen, gondoltam már orvosra, de hát ki megy oda örömmel? Nagyon szerettem volna valahogy egyedül megoldani a dolgot inkább, amikor pedig ez a fura önutálatom enyhült, azt gondoltam, van rá esély, hogy menni fog.
Azt hittem, ha az önutálat váltotta ki a fogyni akarást, akkor az egyikszívás kilövésével elmúlik a másik is. Hát...nem egészen.
"Igen, gondoltam már orvosra, de hát ki megy oda örömmel? "
Orvoshoz nem amiatt megyünk mert örülni akarunk, hanem mert valami problémánk van, aminek a megoldásában ő segíteni tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!