Öngyilkossági kísérlet után mi történik?
Figyelt kérdés
A bátyám ma megpróbálta felvágni az ereit, szerencsére időben hazaértem, de a szándéka megalapozott volt, mert úgy tudta hogy csak három nap múlva megyek haza.Most a sürgősségin megvizsgálja egy belgyógyász, és utána mi fog történni? Elküldik a pszichiátriára?2018. aug. 10. 22:00
5/11 anonim válasza:
Ezt senki nem mondta. De pár hétig biztosan.
6/11 anonim válasza:
Ha az ereit akarta felvágni miért belgyógyászatra vitték?
7/11 A kérdező kommentje:
Sürgősségire vitték, de mielőtt átszállították a pszichiátriára, megvizsgálta egy belgyógyász is, a telefonos asszisztens szerint.
2018. aug. 10. 22:58
9/11 A kérdező kommentje:
Depressziós, de majd a pszichiátrián megmondják a pontosabb diagnózist. Most beszéltem a sürgősségi pszichiáterével, és hétfő délutánig biztosan bent tartják. Majd akkor elmondja merre tovább.
2018. aug. 10. 23:17
10/11 anonim válasza:
Nem biztossegít a több napos zárt osztály. Engem is bevittek, egyetlen napra, aztán pár hónap "terápia" után kijelentettem, hogy nem akarok járni, sem gyógyszert szedni. Legnagyobb meglepetésemre belementek. 17 voltam. Éljen aza egészségügy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!