Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi tesznek az emberrel öngyilk...

Mi tesznek az emberrel öngyilkossági kísérlet után a pszichiátrián?

Figyelt kérdés

Ha valakit öngyilkossági kísérlet miatt pszichiátriára visznek, mi történik vele?

Gyógyszert kap és kész? Vagy beszélget vele pszichológus?

Meddig tartják bennt?

2018. ápr. 17. 22:53
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
82%
Az, hogy meddig tartják bent az egyénfüggő, de biztosan sokat beszélget vele pszichológus, illetve addig kezelik, amíg ennek az oka felszínre nem kerül. Kap gyógyszert is néha.
2018. ápr. 18. 08:32
 2/4 szenes43 ***** válasza:
96%
Attól függ melyik pszichiátriára kerül és hogy kerül oda.Mentő viszi esetleg begyógyszerezve vagy kábszer túladagolással,esetleg a kötélről vágják le. Önveszélyes,tehát leszedálják esetleg az ágyhoz is rögzítik.Valamikor majd talán sort kerít rá egy pszichiáter hogy feltesz neki néhány kérdést de ha azt mondod hogy nem fogsz legközelebb magad ellen fordulni ő ezt nem firtatja. A szociális helyzeteden nem tud változtatni a problémádat nem tudja megoldani.....gyógyszert ír,te meg azt marékkal beveszed és kezdődik minden elölről.
2018. ápr. 19. 17:06
 3/4 anonim válasza:
100%
Engem ott elküldtek psichológushoz, de gyógyszert nem kaptam és csak 3 napot kellett bent le nem, de ez ember függő.
2018. ápr. 28. 00:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Első kísérletemkor csak a detokszikálóban feküdtem 17 évesen 3 napot.Mentő vitt be.Beszélt velem egy pszichológus aztán hazaengedtek úgy,hogy járnom kelett volna utána pszichológushoz.Nevelőanyám nem vitt.

Három hónap múlva szintén mentő vitt farcolással a Kútvölgyi kórház pszichiáriájára.Először a zát osztályon voltam kb öt napot.Gyógyszert kaptam,kivittek csoportfoglalkozásokra.Aztán még kb három hetet voltam a nyílt osztályon ,közben hazaengedtek egy próbahétvégére.Utána még egy évig visszajártam havonta,ilyenkor gyógyszert írfak fel és beszélgettek nevelőanyámmal,mivel minden alkalommal beült,mintha őt kezelték volna...

2018. jún. 15. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!