Akik isznak, vagy evési zavarosok: hogyan osztjátok be a fizetéseteket, pénzeteket?
Jelenleg nincs munkám. 23 éves egyetemista lány vagyok; egyetem mellett korrepetálok (+ néha diákmunkát végzek)
Az albérletem sokba kerül; a szüleim illetve a rokonaim szerencsére segítenek albérleti árakban.
Az a baj, hogy sokszor nagyon sok pénzt adok ki ételre (6 éve van anorexia, ED, bulimia keverékem)
Az érdekelne, hogy akik függők (akár alkohol, akár kajafüggők, akár anorexiások, stb.)
hogyan osztjátok be a fizetéseteket?
Vagy hogyan tudtok félrerakni?
Hasonló helyzet, 8 éve anorexia, majd az utóbbi 3bulimia..Nekem az segít, hogy 1 hónapban nem egyszerre kapok pénz, hanem mondjuk én a babysitterkedésre alkalmanként kapom (gondolom te is a korrepetálásért), az ösztöndíj 10.-én jön, és a családtól egy tényleg minimális összeget kapok 20.-a körül.
Úgy teszek félre, hogy légvonalban 200kmre lakó nagypapámnál hagyom a félretenni kívánt összeget, hogy semmiképp se költsem el.. A kolit előre fizettem, amikor több pénzem volt + a bérletre is mindig összegyűjtök (ez is csoda) az evésem katasztrófa, nem tudom uralni, és egy ördögi kör az egész, de több mint fél év alatt 7 kilót híztam, ami sok, de 43 kilósan jöttem egyetemre és most így vagyok 50 (170 centihez) . Jó lenne az életem, sőt fantasztikus, de ez mindent tönkretesz..
Te nem próbáltál még estleg segítséget kérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!