Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem tudok kakilni! Mit tegyek?...

Nem tudok kakilni! Mit tegyek? Teljesen rosszul vagyok már.15/L

Figyelt kérdés

Eddig szedtem vastablettát, attól naponta 2x volt híg székletem.

De most elfogyott a tabletta, nem volt 1 hétig. Azóta nem tudok kakilni.. Csak nyomom és nyomom, és érzem, hogy jön ki, de utána visszamegy.. Már rosszul is vagyok.. Érzem, hogy tele vannak a beleim :'(

2010. jún. 21. 13:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

:D

Pedig a házidokim azt mondta, hogy tök normális a hasmenés tőle :)

képzeld, olyan rosszul vagyok már, hogy elkezdtem inni tejet, pedig utálom főztem le kávét, és mostmár mindent összeeszek amit csak találok..

Megint szenvedtem wc-n, már teljesen elegem van, a hasam nagyon fáj :'(

2010. jún. 21. 16:03
 12/16 A kérdező kommentje:

Összeettem mindenfélét...

Tej, görögdinnye, sajt...

2010. jún. 21. 16:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Fúj:)Nade,még nincs vége a napnak!:)
2010. jún. 21. 16:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát igen eléggé undorító volt.. Főleg, hogy gyűlölöm a tejet.. :D
2010. jún. 21. 16:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Szörnyen nehezen, de végül sikerült.. Sírtam és remegtem a fájdalomtól, lehet, hogy aranyerem lesz, de végre jó a közérzetem:D
2010. jún. 21. 21:08
 16/16 anonim ***** válasza:
55%
É L J E N!!!:)Szegény!Azért remélem ez a furcsa hatású vas tabi rendet tesz az életedben ilyen téren,annyira nagyon fontos,hogy rendszeresen tudjunk menni!(ha nem ürül ki,lerakódik,és visszaszívódhat a bélfalon át)(Egyesek szerint a lúgosítás is megoldja a dolgot)A legjobbakat!:)
2010. jún. 22. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!