Rosszul tettem? Most teljesen agyonstrapált a lábam .
akár mivel szőrtelenítem a lábam az szőrbenövéses lesz ,de nem csak pár szál hanem az egész.próbáltam krémeket,nem váltak be .Javasolták a börradírt de az nem használt pedig már 2-3 mm-es volt a szőröm ezért egy súrolókefével végigdörzöltem a lábam ezzel lekaparva a szört fedő bőrt .aztán leepiláltam .
nagyon rosszul tettem mert most varas piros érdes ... fáj
mit tehettem volna?
Hát egyrészt utánanézhettél volna a bőrradírnak, ugyanis a bőrradírozni a 21. században olyan barbár dolog, mint mondjuk szakócával agyműtétet végezni. Szóval, mégegyszer kiemelem, a bőrradír semmi jóra nem vezet, dermatológus neked SOHA nem fogja mondani, hogy használd, mert káros.
Menj el bőrgyógyászhoz, te is látod, hogy a házi patikák, meg a nőklapjás háziasszonyok konyhaorvostudománya hova vizet.
szio
en is epilalok es hasonlo gondokkal kuzdottem, mint te.
aztan egyik kozmetikus baratnom javasolta, hogy kb ket havonta egyszer-ketszer borotvaljam le a szort ne epilaljam.aztan elmagyarazta hogy azert no be a szor, mert a sok epilalastol elgyengul es nem tudja attorni, atszakitami azt a borreteget ott felul.ha neha leborotvalod, attol picit megerosodik a szor es ujbol "normalisan" no majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!