Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem tudok kakilni! Mit tegyek?...

Nem tudok kakilni! Mit tegyek? Teljesen rosszul vagyok már.15/L

Figyelt kérdés

Eddig szedtem vastablettát, attól naponta 2x volt híg székletem.

De most elfogyott a tabletta, nem volt 1 hétig. Azóta nem tudok kakilni.. Csak nyomom és nyomom, és érzem, hogy jön ki, de utána visszamegy.. Már rosszul is vagyok.. Érzem, hogy tele vannak a beleim :'(

2010. jún. 21. 13:53
1 2
 1/16 anonim válasza:
55%
szerintem fordulj orvoshoz!
2010. jún. 21. 13:57
 2/16 A kérdező kommentje:
Úgyis pár napon belül rendbe jövök, mert már szedem újra a tabit mától, de még 2-3 nap mire megint híg székletem lesz :S
2010. jún. 21. 14:00
 3/16 anonim ***** válasza:

istenem nagyon rossz lehet, szerintem is menj orvoshoz vagy

egyél paradicsomot magába is ígyál hozzá tejet

:)

2010. jún. 21. 14:41
 4/16 anonim ***** válasza:
Vegyél ricinust a gyógyszertárba és idd meg hátha segit. Én is hasonló helyzetben voltam gyermek szülés után valamikor. Összeitattak velem mindent, de semmi nem használt. A konyhából beáramlott a kávé illata azt kértem egy kortyot (mivel nem mertem inni ,hisz szoptattam), és azóta ez segit a reggeli üritésnél is. Próbáld meg ezt is. Ne sokáig várj a megoldásra, fordulj orvoshoz, vagy gyógyszerészhez, tanácsért. EGyütt érzek veled!
2010. jún. 21. 15:10
 5/16 anonim ***** válasza:

Paradicsom és tej? Én szoktam, mert egészséges, de semmi hatása.

Kérj hashajtót a patikában.

Vagy ha tudsz venni nyírfacukrot, tegyél azt egy pohár teába, az hasmenést okoz, ha nem vagy hozzászokva, és nem egészségtelen.

2010. jún. 21. 15:15
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem is a reggeli kávé(nem erős,tejes) oldotta meg a dolgot.De hogy a vas tablettától jön meg az ihleted?Az általában szorulást okoz...Érdemes valami tisztító kúrát csinálnod,mert ilyenkor felhalmozódik a salakanyag,és a helyedben probiotikumot mindenképpen szednék(vagy Inulint,ez egy növényi ROST,a probiotikumok eledele,már sokakon segített)
2010. jún. 21. 15:34
 7/16 A kérdező kommentje:

Mindig ezzel jön mindenki, hogy a vastabitól szorulásom lesz. Hát én először 1 hétig a wc-n ültem :D

Kipróbálom amiket írtatok, először kávét :)

2010. jún. 21. 15:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Elárulod a csodavastabletta nevét?:)
2010. jún. 21. 15:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Ferrograd folic, és régebben sorbifer durules vagy micsoda :P
2010. jún. 21. 15:48
 10/16 anonim ***** válasza:
Basszus,én is szedtem,és tényleg elrontja a wc-ben töltött pillanatokat:)Tesóm dettó.Te valami csodalány lehetsz!:)
2010. jún. 21. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!