Hogyan lehetek magasabb?
Figyelt kérdés
15 éves 166 cm 50 kilós lány vagyok a szüleim 169 és 178 centik. Már rég túl kellet volna a szüleimet nőnöm. Bátyjám is jócskán túlnötte őket (185cm). Pszichologushoz is járok mert nem tudom elviselni, hogy ennyire kicsi vagyok. Nem szeretném azt hogy ha lesz egy 185 centi körüli magasságú barátom.. ágaskodnom kelljen. Tudom hogy van egy növekedést elősegitő inekció, de nem szeretnék ilyenfajta beavatkozást. Nem tudtok ilyenfajta vitaminról esetleg gyógyszerről ami elősegíti a növekedésem?2010. jún. 20. 13:29
21/24 anonim válasza:
Itt írt egy fiú is neked hogy ő 15 cm-t nőt egy év alatt,ez simán igaz,úgyanis a legtöbb srác 13 éves korára a lányok magasságát utoléri ilyenkor a normál fejlettségű fiúk 163-170 cm magasra nőnek meg és 15-16 éves korukra meg felnőttkori magasságukat is elérhetik,van aki 8. végén,ballagáskor még csak 170-173 cm magas és első középsuli végére meg 180-184 cm-re is megnő.ÍDe a lányok is sokszor akár 12-14 évesen elérik a végleges magasságukat.De bátyám eleve magas növésű van már kiskorában is és 178 cm magasra nőtt meg 13 éves korára,majdnem 2 m magas lett,és nem is általános iskolásnak nézett ki,hanem mint egy fejlettebb,izmosabb 18-20 éves fizikailag,csak az arca buktatta le(nem volt vézna)12 évesen meg már 170 cm volt.Van ilyen.
22/24 anonim válasza:
"12-14 évesen érik el a végleges magasságukat" Szerintem te még nem láttál 12-14 éveseket :D
23/24 anonim válasza:
:)) Fel kell fognod hogy a növekedést nem te választod! Csak Isten adhat növekedést. Tehát Őt kell kérned ha nőni akarsz. De az nem jelenti hogy nőni is fogsz. Ha Isten tervében nem szerepel akkor nem fogsz nőni. Ne bánkódj amiatt hogy kicsi vagy : ) Egyáltalán nem zavar senkit. Csak Te gondolod hogy ez rossz. Gondolj bele abba hogy vannak mamut nagyságú emberek...szerintem jobb kicsinek lenni mint túl nagynak. : )
24/24 anonim válasza:
nem olyan hihetetlen nagy dolog 1 év alatt 15 cm-t nőni, én 7 hónap alatt nőttem 10cm-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!