Hogyan lehetek magasabb?
Pontosan mért is kellett volna túl nőnöd őket, főleg 15 évesen ?Még növésben vagy, de az, hogy lány létedre, 15 évesen 178-nál is magasabb lenni szerinted nem furcsa ?! De valóban van, ilyen beavatkozás és nagyon fájdalmas...
Ha 170-180 fölötti lány lennél, akkor lenni problémád, nem pedig így....
He? Mi a probléma? Én is 166 cm vagyok, a barátom, akivel 7 éve együtt vagyunk, 185. Nekem ez soha egy percig sem jelentett gondot semmiben. Egyébként a férfiak le tudnak hajolni, ha muszáj.
Egyébként én 15 éves korom után még nőttem pár centit, de csak kb. 2-3-at. De egy lánynak ez miért ekkora trauma? Nem értem, tök átlag a magasságod. Még ha 145 centis lennél, megérteném a problémát.
Egyáltalán nem vagy alacsony úgye tuti hogy 165 cm-t és nem 155-öt akartál írni,mert ott megérteném hogy alacsony,de nálad nem.Én 167 cm vagyok 26 éves lány és anyám 1 cm vel magasabb,apám meg 180,de a lányok az anyuk magasságát öröklik,a fiúk meg az apjukét,a fiúknál persze gyakoribb hogy pár cm vel magassabbak az apjuknál.
De tök normális magaságú vagy,nálam majdnem mindenki pár cm-vel alacsonyabb.
15 centi 1 év alatt?
neharagudj de én ezt nem veszem be :D
ember átlagosan egy évben 2-3 centit nő, de volt már rá példa h 5-6 centit
na de 15öt.
azért köszi a biztatást.
tudom régi a kérdés, de még nőhetsz.
Anyukádból kiindulva és a szüleid magasságából még lehetsz 169-170 cm. (ha nem örökölted valamelyik alacsony ősöd magasságát).
Szerintem sem magas a 166cm, sőt, én is ennyi vagyok és nagyon sok nő magasabb, mint én.
Nekem is 169-170 cm a cél:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!