Hogyan lehetek magasabb?
2010 nyarán voltan antropologusnál, és azt mondták várható testmagasság 171 cm.. de 170-173 centiméter lehetek
1 évvel le vagyok maradva a naptáritól a biológiai órámtól
De most már 16 éves vagyok, de semmi, semmi változást nem látok, meddig nőnek a nők? Mit tehetnék növekedésem érdekében?
Írd be a google-ba : eu. magasságnövelés
Ott vannak gyakorlatok, amivel még nőhetsz.
Hidd el én is allergiás vagyok az alacsonyságomra (166cm) és mellé még kövér is vagyok, nagy csöcsök vastag combok 55 kg vagyok de úgy nézek ki mint egy disznóóó.
Még hálát adok a sorsnak h ekkora vagyok mert anyum 159 cm, apu 175 cm.
Szerintem nem kell aggódnod a magasságod miatt,teljesen átlagos női magassággal rendelkezel és mint írtad már most 170 cm körül vagy,a lányok az anyjuk,a fiúk az apjuk magasságát szokták általában örökölni,a fiúk pár cm-rel magasabbra nőnek többnyire az apjuknál,lányoknál ez nem mindig igaz az anyjukra nézve.Az ha pár cm-vel alacsonyabb vagy anyukádnál azzal nincs semmi baj,ilyen is előfordul.
Rokonságomban 90%-ban a fiúk túl nőttek az apjuknál 3-4 kivétel van,egyiknek az apja még csak 16 éves volt a srác születésénél,alacsony teremetű eleve és még igen gyerek testű,a többinél beteg volt az anya májgyulladás,meg kisebb fertőzések.De van hogy nincs is semmi oka és mégis kisebb kicsivela gyerek a szülőjénél,ez ellen nem tudsz mit tenni.
Még fiatal vagy még nőhetsz,de ha nem akkor sincs semmi baj,normál magasságod van,most gondolj bele másnak rosszabb mert lehet hogy csak 150-155 cm magas,vagy vannak fiúk akik meg akkorák mint a csajok,vagy alíg magassabbak náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!