SOS Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Holnap hajnali fél háromkor kelek megyek ausztriába dolgozni és nem tudok elaludni este 9 től. Attól tartok, hogy holnap nem fogom bírni a melót vagy elalszok a volán mögött hazafelejövet.2018. aug. 5. 23:37
1/6 A kérdező kommentje:
Ha legalább 1_2 órát tudnék aludni....
2018. aug. 5. 23:42
2/6 anonim 

válasza:

Tipp: Indíts el egy videót (amit szeretsz), sötétíts be, feküdj le, csukd be a szemed, lazulj el és szenderedj szépen álomba! Zzz
3/6 anonim 

válasza:

Legjobb amit a 2-es irt! Ehhez meg vedd hozza, hogy az ilyen pihenteto, nyugis ebrenlet is segit valamennyit, teljes ebrenletnel mindenkeppen jobb. Jo esetben el is alszop kozben :)
4/6 anonim 

válasza:

Tipp: Ha menet közben álmos vagy, kiállsz a sorból és alszol annyit, amennyit kell.
Nem szabad másokat veszélyeztetni, nagyon balesetveszélyes.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az a baj, hogy a szervezetem egyáltalán nem kivánja az alvást. Ez nem gyakori eset és ideges sem vagyok kávézni sem kávéztam. Hiába csuktam le a szemem egyszerűen nem kapcsol ki az agyam.
2018. aug. 6. 00:40
6/6 anonim 

válasza:

Én nem rég kb 36 órán át voltam fent. Végig csináltam valamit.
A vége már csak vezettem. Pár száz kmt csak, de át adtam a kormányt másnak, mert úgy éreztem, hogy az a helyes dolog, de teljesen éber voltam és kicsit sem éreztem fáradtnak magamat.
A 24-28 órákban éreztem úgy, hogy majd összeesek, de utána éber voltam mindvégig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!