Ti hogy viselitek ezt a nagy kánikulát? Mi az, ami segít?
Figyelt kérdés
Nekem még nem volt a 30 évem alatt, hogy ilyen rosszul viseljem a nyarat. Alig eszem, mert mindentől felpuffadok, nehézkesen veszem a levegőt, nincs kedvem semmihez. Naponta van, hogy 4x is lezuhanyozom, mert zavar, hogy "tapadok", és nem érzem jól magam a bőrömben. Nehezen alszom, és hamar ideges leszek. Folyadékot szerintem átlagon felül fogyasztok ilyenkor.Ha kicsit lehűlne a levegő, jobb lenne, mert minden azzal kezdődött, hogy berobbant ez a nagy meleg. Ha van ötletetek, szívesen fogadom!2018. aug. 2. 12:44
11/15 anonim válasza:
A klíma csak akkor megoldás, ha engedélyezik, hogy felszereltesd.
Társasházban élünk, nem tehetünk fel klímát sehová.
12/15 anonim válasza:
Nálunk is tilos klíma, csak az erkélyes lakásokba szerelhető.
14/15 anonim válasza:
Azert ez tenyleg kemeny mar h 30as embereket is megvisel az idojaras. S ez etkezestol teljesen fuggetlen regen mindig csak az idoseket hallottam h igy a frontok ugy a frontok s egy idos beteg embernel mondhatni ez mar termeszetes de h fiatalkent is ki vunk ez mar nem az. Ahogy az idojaras sem az. Ez nem nyar ez tropus 80% os paratartalommal europai ember ehhez nincs szokva.Pedig imadom a nyarat de ez mar sok mit lehet tenni sok folyadek turunk s varunk jovore meg melegebb lesz.
15/15 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, milyen igaz. Ez a nyár még brutálisabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!