Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ti is jobban viselitek a...

Ti is jobban viselitek a meleget 1-2 doboz hideg sörrel?

Figyelt kérdés

Kerestem de nem igazán találtam ilyen kérdést itt fent! :)

Szóval a kérdésem, hogy más is jobban viseli a meleget ha megiszok 1-2 doboz hideg sört?

Nem többet mert akkor én már izzadok mint a ló!

Viszont ha megiszok 1-2 doboz jó hideg sört akkor az kellemesen ellazít és sokkal jobban viselem a meleget!

Nem mondom, hogy nincs melegem, mert ugyanúgy melegen van csak egyszerűen "nem érdekel" annyira! :D

Más is így van ezzel?

Szerencsére még nem jöttek be ezek a 36-38 fokok de lehet elgondolkozok azon, hogy beszerzek 1 karton sört addigra és megnézem akkor, hogyan bírom!

Alapból mindig is a hideget bírtam jobban, télen a -20 fokban szabadban rohadt egyszerű ellene védekezni, csak egy 5e forintos kemping gázfőző kell, bele egy 500 forintos palack, egy 400 forintos fém bögre, 1-2 liter víz, teafilter, cukor és gyufa v öngyújtó és forralsz magadnak egy jó meleg teát és az jól átmelegít...

De az ilyen meleget az én szervezetem valahogy rosszul viseli!

Ha veszek be nyugtatót az valamennyit segít de közel sem annyit mint 2 doboz Arany Ászok!

Kiváncsi lennék másnak milyen tapasztalatai vannak ilyen téren :)

2018. jún. 4. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Mire elolvastam a kérdést én is megkívántam egy sört. Jól beszélsz!
2018. jún. 4. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Meleg ellen nyugtato? Ezen meglepodtem :)

A sor nagy melegben jol esik nekem is, de mivel alkohol, ezert alapszabaly hogy folyadekot von el a szervezettol. Szoval egy sor, egy nagy pohar viz hogy ki ne szaradj. De most nyugtatni kell magad, vagy huteni?

De a sor nekem is jol esik a melegben es bizony van itthon nekem is egy kartonnal :)

2018. jún. 4. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Néha . A főtt sült sós ételből üres nassokból alig viszek be mert melegebb lesz tőle és kiszárít annyira szomjas leszek . Cserkó icetea dinnye ami nekem segít , extra kánikulában a sok menta tea , langyosan is lehűt .
2018. jún. 4. 17:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, dög melegben feszültebb, idegesebb, szorongósabb vagyok!

1 0.5-ös rivotril tök sokat segít.... 1 sör még többet, a kettő együtt meg no comment :D

Én sem értem annyira de ezek szerint az idegrendszerem nem tolerálja annyira a meleget mert ezek mint az idegrendszerre hatnak: sör, rivotril

2018. jún. 4. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval a kérdésem, hogy más is jobban viseli a meleget ha megiszok 1-2 doboz hideg sört?"

Egyáltalán nem viselem jobban, ha te megiszol 1-2 doboz hideg sört...

2018. jún. 4. 22:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Jól van na.... elírtam! :)

Javítani meg nem lehet.

2018. jún. 5. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!