Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy bírjátok ezt a nagy...

Hogy bírjátok ezt a nagy kánikulát?

Figyelt kérdés
Én nagyon rühellem... 32 fok a lakásban, nem lehet aludni, holnap munka.. és állítólag még megmarad ez a hőség.Ti hogy alszotok pl? Hogy védekeztek a meleg ellen, akinek nincs légkondija?

2015. júl. 5. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Feküdj a fürdőkádba. Kellemesen hűvös.

Vagy pl. ventillátor.

2015. júl. 5. 21:45
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

Hát.. alapból bírom a meleget de így terhesen nem annyira. Tegnap estig azt mondtam, hogy ez még tűrhető. De 30 fokig felment a lakásban a hőmérséklet, rosszul aludtam, reggel még a nap is odasütött, kiakadás szélén voltam.. Még a babám is visszafogja ma magát a mozgásban, pedig a meleg időben aktív szokott lenni, ez már neki is sok.

4 (!) liter vizet ittam ma eddig, mostanság gyorsan gyűlnek az üres flakonok itthon. Eddig kétszer zuhanyoztam de lassan érzem, hogy megint ideje lenne. Langos vízben. Néha bekapcsolom a ventillátort de én nem annyira bírom, így folyamatosan azért nem használom. Most kinyitottam az összes ablakot, végre jön be valami friss levegő is. Éjszakára így marad. Kb ennyi.

2015. júl. 5. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:

ez a hőség nem marad meg, még melegebb lesz

nekünk sincs légkondink, de alapvetően nem azzal van baj hanem hogy ki kell menni a lakásból, dolgozni vásárolni főzni takaritani.....

2015. júl. 5. 22:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Este kinyitom bukóra az ablakokat.

Csütörtökre jön egy kis lehűlés(8-10 fokkal lesz kevesebb), azt már

jobban ki lehet bírni mint ezt a nagy meleget( ezt én sem szeretem ).

2015. júl. 5. 23:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is kinyitottam este az ablakot, de így is 3,5 fok volt a szobában, már reggel sem volt hűs.
2015. júl. 7. 15:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Most meg 33 fokot mér a szoba hőmérséklete..mindenki döglik ,szegény macskám is teljesen ki van-.-
2015. júl. 7. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálunk most éjjel 30 fok van a lakásban, kint 26 fokot mutat a

hőmérő most.

2015. júl. 8. 00:07
 8/9 anonim válasza:

Nehezen. A sportolás, meg az, hogy jelenleg normál testtömeggel rendelkezem, az segít picit. Van rá valamennyi esély, hogy ez a hét lesz a nyár legmelegebb része, aztán vége. Nem tudom, hogy ez mennyire megbízható, de én ezt néztem:

[link]

Ha ezt nézem, akkor még jövőhéten jön egy kisebb kánikula, aztán onnantól kezdve megnyugszik elvileg. Ha arra gondolok, hogy volt olyan nyár, amikor legalább 3-szor is volt ilyen hét, akkor ahhoz képest most még egész jó a helyzet.

2015. júl. 8. 00:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyitott ablak mellett aludtam és reggel amikor felkeltem, 30,3 fok volt a szobában, a párnám lucskos. Ha éjszaka lehűlve 20 fok alá, akkor könnyebben viselném.
2015. júl. 8. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!