Hogy bírjátok ezt a nagy kánikulát?
Feküdj a fürdőkádba. Kellemesen hűvös.
Vagy pl. ventillátor.
Hát.. alapból bírom a meleget de így terhesen nem annyira. Tegnap estig azt mondtam, hogy ez még tűrhető. De 30 fokig felment a lakásban a hőmérséklet, rosszul aludtam, reggel még a nap is odasütött, kiakadás szélén voltam.. Még a babám is visszafogja ma magát a mozgásban, pedig a meleg időben aktív szokott lenni, ez már neki is sok.
4 (!) liter vizet ittam ma eddig, mostanság gyorsan gyűlnek az üres flakonok itthon. Eddig kétszer zuhanyoztam de lassan érzem, hogy megint ideje lenne. Langos vízben. Néha bekapcsolom a ventillátort de én nem annyira bírom, így folyamatosan azért nem használom. Most kinyitottam az összes ablakot, végre jön be valami friss levegő is. Éjszakára így marad. Kb ennyi.
ez a hőség nem marad meg, még melegebb lesz
nekünk sincs légkondink, de alapvetően nem azzal van baj hanem hogy ki kell menni a lakásból, dolgozni vásárolni főzni takaritani.....
Este kinyitom bukóra az ablakokat.
Csütörtökre jön egy kis lehűlés(8-10 fokkal lesz kevesebb), azt már
jobban ki lehet bírni mint ezt a nagy meleget( ezt én sem szeretem ).
Nálunk most éjjel 30 fok van a lakásban, kint 26 fokot mutat a
hőmérő most.
Nehezen. A sportolás, meg az, hogy jelenleg normál testtömeggel rendelkezem, az segít picit. Van rá valamennyi esély, hogy ez a hét lesz a nyár legmelegebb része, aztán vége. Nem tudom, hogy ez mennyire megbízható, de én ezt néztem:
Ha ezt nézem, akkor még jövőhéten jön egy kisebb kánikula, aztán onnantól kezdve megnyugszik elvileg. Ha arra gondolok, hogy volt olyan nyár, amikor legalább 3-szor is volt ilyen hét, akkor ahhoz képest most még egész jó a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!