Nem lenne nagy baj ha dupláznám a Xanax adagom?
Figyelt kérdés
Nagyon izgulok a holnapi tábortól. Magas vérnyomásra szedek napi 3X0.5 mg-s Xanaxot. Arra ondoltam h. ne izguljak annyit mi lenne ha 3 szor 1 mg-t vennék be holnap? Magyarán 3-4 mg nem sok belőle? Segít megszüntetni a reszketést, szorongást?
17 fiú
2010. jún. 15. 21:59
1/17 A kérdező kommentje:
nem leszek tőle túlzottan kába?
2010. jún. 15. 21:59
2/17 anonim válasza:
szerintem a xanaxból ne vegyél be többet, mint amennyi az előírt. főleg ha a táborba bulizni is szeretnél. tapasztalat:D
amúgy ha ennyire félsz, miért mész el?:S
3/17 anonim válasza:
Nagyon hamar függő lehetsz a Xaax-tól,csodálkozom,hogy magas vérnyomásra ezt írták fel,nem vérnyomáscsökkentőt.
Kivizsgáltak rendesen?
Nagyon gáz,hogy ilyen fiatalon ilyen gyógyszert szedetnek veled.
Fiatalon nagyon magas volt a vérnyomásom,kiderült,hogy mellékvesedaganatom volt,megműtöttek.jól vagyok.
4/17 anonim válasza:
3x1 mg Xanaxtól rendesen be lehet kábulni. Ne tedd. Igyál citromfű teát vagy lazíts. A tábor jó buli, nyugi:)
5/17 anonim válasza:
A Xanax nem barkácsolásra való, ne változtass az orvos által előírt adagon. Hamar függő lehetsz.
6/17 anonim válasza:
ne vegyél be többet, mert bekábulsz
7/17 anonim válasza:
Baromság. Magas vérnyomásra nem írnak fel xanaxot. Nyilván a szorongásodra kapod. És nem szabad többet bevenni mint az előírt.
8/17 anonim válasza:
a Xanax nem vérnyomáscsökkentő, hanem nyugtató! egyáltalán nem csökkenti a vérnyomást, csak nyugtat, de attól ugyanúgy pörög a vérnyomás (tapasztalat) 22/F
9/17 anonim válasza:
ja és tényleg függőséget okoz, csak indokolt esetben szedd... pl: én álmatlanságra szedem éjszakánként, és nekem nagyon bevált! de napközbe nem ajánlott, ha alkoholt is fogyasztasz alkalmanként, maximum pánikbetegség esetén, vagy full ideg vagy egész nap, és tartósan... akkor indokolt!
10/17 anonim válasza:
Ha ezt nem vérnyomásra írták fel,akkor nem is kéne szedned... főleg ilyen fiatalon ...:O Inkább alternatív módon kéne magad kezeltetni, citromfű tea, vagy homeopátiás készítmény : Sedatif pc- ez szorongásra meg félelemre van kifejezetten, és semmilyen mellékhatása nincs,rászokni sem lehet! Ezt próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!