Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem lenne nagy baj ha duplázná...

Nem lenne nagy baj ha dupláznám a Xanax adagom?

Figyelt kérdés

Nagyon izgulok a holnapi tábortól. Magas vérnyomásra szedek napi 3X0.5 mg-s Xanaxot. Arra ondoltam h. ne izguljak annyit mi lenne ha 3 szor 1 mg-t vennék be holnap? Magyarán 3-4 mg nem sok belőle? Segít megszüntetni a reszketést, szorongást?

17 fiú

2010. jún. 15. 21:59
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
nem leszek tőle túlzottan kába?
2010. jún. 15. 21:59
 2/17 anonim ***** válasza:
95%

szerintem a xanaxból ne vegyél be többet, mint amennyi az előírt. főleg ha a táborba bulizni is szeretnél. tapasztalat:D

amúgy ha ennyire félsz, miért mész el?:S

2010. jún. 15. 22:15
 3/17 anonim ***** válasza:

Nagyon hamar függő lehetsz a Xaax-tól,csodálkozom,hogy magas vérnyomásra ezt írták fel,nem vérnyomáscsökkentőt.

Kivizsgáltak rendesen?

Nagyon gáz,hogy ilyen fiatalon ilyen gyógyszert szedetnek veled.

Fiatalon nagyon magas volt a vérnyomásom,kiderült,hogy mellékvesedaganatom volt,megműtöttek.jól vagyok.

2010. jún. 15. 22:21
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
3x1 mg Xanaxtól rendesen be lehet kábulni. Ne tedd. Igyál citromfű teát vagy lazíts. A tábor jó buli, nyugi:)
2010. jún. 15. 22:59
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
A Xanax nem barkácsolásra való, ne változtass az orvos által előírt adagon. Hamar függő lehetsz.
2010. jún. 16. 00:51
 6/17 anonim ***** válasza:
ne vegyél be többet, mert bekábulsz
2010. jún. 16. 14:01
 7/17 anonim ***** válasza:
Baromság. Magas vérnyomásra nem írnak fel xanaxot. Nyilván a szorongásodra kapod. És nem szabad többet bevenni mint az előírt.
2010. jún. 17. 16:32
 8/17 anonim ***** válasza:
a Xanax nem vérnyomáscsökkentő, hanem nyugtató! egyáltalán nem csökkenti a vérnyomást, csak nyugtat, de attól ugyanúgy pörög a vérnyomás (tapasztalat) 22/F
2010. jún. 17. 16:45
 9/17 anonim ***** válasza:
ja és tényleg függőséget okoz, csak indokolt esetben szedd... pl: én álmatlanságra szedem éjszakánként, és nekem nagyon bevált! de napközbe nem ajánlott, ha alkoholt is fogyasztasz alkalmanként, maximum pánikbetegség esetén, vagy full ideg vagy egész nap, és tartósan... akkor indokolt!
2010. jún. 17. 16:47
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha ezt nem vérnyomásra írták fel,akkor nem is kéne szedned... főleg ilyen fiatalon ...:O Inkább alternatív módon kéne magad kezeltetni, citromfű tea, vagy homeopátiás készítmény : Sedatif pc- ez szorongásra meg félelemre van kifejezetten, és semmilyen mellékhatása nincs,rászokni sem lehet! Ezt próbáld ki.
2010. jún. 17. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!