Lehetséges hogy valaki úgy legurul a lépcsön, hogy az arccsontja benyomodik? Mert azt hiszem velem ez történt amikor nagyon részeg voltam. De nem emlékszem mi történt, pontosan, csak érzem és látom hogy más az arcom.
Figyelt kérdés
...de nem emlékszem mi történt, pontosan, csak érzem és látom hogy más az arcom. De van ilyen hogy valakinek deformálodik az arccsontja?másnap mikor felébredtem nem emlékeztem semmire és mikor megfogtam az arcom éreztem hogy a szemem feletti és alatti csont mintha beljebb lenne nyomodva,de fájdalmat nem éreztem!!Láttam hogy valszeg legurultam a lépcsön,mert ott rengeteg hányás volt,meg horzsolás is volt rajtam.2008. okt. 31. 07:50
1/3 anonim válasza:
Nem, a csont nem vesz fel új alakot egy sima eséstől, legfeljebb törik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!