Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van ez, fáradt vagyok,...

Miért van ez, fáradt vagyok, nem látok ki a fejemből?

Figyelt kérdés

az a problémám, hogy állandóan úgy érzem mintha fáradt lennék, egyszerűen csak nézek ki a fejemből, de fel se fogom, hogy mi történik...

nagyon rossz érzés, mert egyszerűen semmihez sincs kedvem, mi ennek az oka? hogyan lehetne tenni ez ellen ?

egyik nap megittam 3-4 kávét 2-3 órán belül... kicsit jobb volt de aztán újból visszaestem ... mit csináljak ?

2010. jún. 15. 12:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy kissé magad alatt vagy és hiányzik a mindennapjaidból a vitalitás, pörgés? Sztem menj el kirándulni még ha nincs is kedved, mozdulj ki hétvégenként. A meleg is megviseli a szervezetet, úgyhogy ne gondolj semmi komolyra hacsak nem áll fenn ez az állapot túl régóta. A kávé meg szinte semmit nem ér, szedj inkább vitaminokat meg aludj minél többet. Én depresszióra is gondolok, mert akkor szokott így lenni még az ember, magatehetetlenül ül és szinte megmozdulni se képes. Mindenképp kell egy kis környezetváltozás
2010. jún. 15. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!