Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Éjszakai nehéz levegővtel ....

Éjszakai nehéz levegővtel . Milyen betegségekre utalhat?

Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka arra ébredtem hogy alig kapok levegőt. Tudom hogy ez főként asztmára utal de ilyen nagyon ritkán van. Már kb 6 éve ilyen eset évente 1x 2x fordul elő. Sportolás után is néha nehezen lélegzem de az nem akkora mértékű mint az éjszakai és 10 perc után elmúlik. Viszont ha éjszaka történik akkor kb 3 óra mire elmúlik. Azt szeretném megkérdezni hogy ez mie betegségre utalhat asztmán kívül? Mert nem hiszem ho asztmám van mert akkor 6 év alatt kialakult volna és légzési nehézségeim is gyakrabban lennének nem csak nagyon ritkán.olvastam hogy ilyenkor félig ülő testhelyzetbe kell ülni és akkor könnyeben kap az ember levegőt. Hát nekem nem jött be. Mikor éjjel fölkeltem hogy alik kapok levegőt elkeztem mászkálni és mély levegőket venni és nagyjából könnyített. A légzésemen ugyanis fekvő és ülőhelyzetbe nagyon nehézkes. Azért szeretném megtudni hogy mitől lehet ez az éjszakai nehét levegővétel mivel csak évente 1x v 2x fordul elő. És fizikai munka hatására pár perce megszűnik pl.: ha megcsinálok 30 fekvőtámaszt akkor pár perce javul a légzésem. És minek hatására alkul ez ki ? (Orvosnál még nem voltam vele gondoltam egy kicsit itt érdeklődök)
2010. jún. 15. 08:24
 1/2 anonim ***** válasza:
szívelégtelenség is lehet. Menj orvoshoz!
2010. jún. 15. 09:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt, amikor a faros babám nagyon nyomta a tüdőmet és emiatt oxigénhiányom volt. Illetve tüdővizesedésnél is van ilyen, de akkor állandóan és nem ritkán. De ezzel muszáj orvoshoz menni.
2010. jún. 15. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!