Előfordulhat, hogy csak bebeszélem magamnak, hogy büdös vagyok?
Sokszor van,hogy a körülöttem lévő embereket suttogni látom
mögöttem,vagy csak összenéznek+hallom,hogy "te is érzed?" meg,hogy "fúúj" stb...tény,hogy izzadok,de ápolt vagyok és soha nem érzem magam büdösnek mégis furcsa...nagyon rossz érzés,mert tudom,hogy nem mindig érezzük a saját szagunkat.Félek emberek közé menni!
Vagy kérdezz meg valaki ismerősödet,ha úgy van.Akivel tudsz erről beszélni.És ha igaz akkor tudsz további dolgokat tenni érte.
Pl:Orvosi zsálya
Összehúzó, izzadásgátló, hámregeneráló és gyulladáscsökkentő hatású. Főleg külsőleg alkalmazzák, de torokgyulladás és szájnyálkahártya gyulladás esetén öblögetőszerként is kiváló.
Az nem jó,én csak tudom,teljesen elrontja az ember kedvét,ha ilyenekre figyel.Nekem volt olyan is hogy ugy hallottam hogy azt mondják ,milyen furán megyek,mert még nem vágtak pofon.:D
Hát milyen hülyeség,nem?!:D
Ezen morfondíroztam egy egész napig,aztán utólag rájöttem semmi értelme,lehet nem is nekem mondták,lehet félre hallottam,köcsög részegek voltak,meg amúgy is kit érdekel???Kik ezek nekem?Nem is ismerem őket,nem adok a véleményükre,ha meg beszóltak akkor meg biztos kemények lehetnek ha ilyenekre van idejük,meg energiájuk,hogy másokat baszogassanak,ez csak őket minősíti,milyen szar kis életük van.
Bocs de ezt le kellett írnom!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!