Már bebeszélem magamnak, vagy mi lehet ez? 14L
szóval február 20 körül vasárnap este nemtudtam elaludni,hányingerem volt nagyon,rosszul voltam,egész éjjel nem aludtam,aztán egy hétig jól voltam,de pénteken éjjel megint nem aludtam semmit,és rosszul voltam,nagyon hányinger!! aztán beteg voltam egy hétig,hányinger ,láz,nátha,köhögés...ez elmúlott szerencsére.de szombaton nehezen vettem a levegőt már ugy keltem,aztán én olyan vagyok hogy utána egyből aggodóm miért lehet ez,,tavasz fele mindig szokott ilyen lenni,nem vészes szerintem,mert elmúlik,de tegnap este megint nem tudtam elaludni,nagyon melegem lett,aztán fáztam,rosszul éreztem magam,de aztán jobban lettem elaludtam,ma már jól vagyok,de msot ez pszichésen lehet?mert egész végig azon idegeskedtem,egész nap hogy jaj miért van ez,meg magas a vérnyomásom,meg mi lehet a bajom,ezen idegeskedtem,aztán lehet ezért ,mert már bebeszélem magamnak?ha elfelejtem semmi bajom,mit tehetnék ez ellen?mi lehetett ez tegnap este?
köszönöm(ha valamit nem lehet érteni majd ujra leirom!)
Magad válaszoltad meg a kérdésed. Ha ezt tudod, és ilyen
jól ismered magad, győzd le a szorongásodat.A vérnyomásod
van kezelve? Magas vérnyomástól is lehetnek ilyen tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!